Η Αυγή αρχίζει περικοπές – Απολύθηκε η δημοσιογράφος Ηλέκτρα Βισκαδουράκη

από fimotro

Οι χαμηλές κυκλοφορίες, τα μειωμένα έσοδα και η μηδενική παρέμβαση που εξαιτίας της δεν έρχεται διαφήμιση, οδηγούν την Αυγή σε περικοπές και απολύσεις.  Την είδηση της απόλυσης έκανε γνωστή η ίδια μέσα από ανάρτηση της στο Facebook, κάνοντας λόγο για ημέρα πένθους και χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τον λόγο που επικαλέστηκε η εφημερίδα. Η δημοσιογράφος ανήκε στο δυναμικό της “Αυγής” 10 χρόνια και κάλυπτε θέματα της αυτοδιοίκησης.
Ακολουθεί η ανάρτηση της
ΗΜΕΡΑ ΠΕΝΘΟΥΣ – ΗΡΘΕ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΓΗ Α.Ε.
Με την ανακοίνωση της απόλυσής μου από την Διεύθυνση της ΑΥΓΗΣ, σήμερα το πρωί, ώρα 9.34, ήρθε ως μήνυμα συμπαράστασης μια απροσδόκητη ανάρτηση στο f/b από τον νέο πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Λάζαρο Κυρίζογλου, που την παραθέτω. Μόλις την είδα τον κάλεσα τηλεφωνικώς να του πω πως με συγκινεί αυτό που έκανε και αυτός με ρώτησε: “Και τι θα κάνουμε χωρίς εσένα, άμα σταματήσεις να γράφεις;”. Και του ανταπάντησα: “Εγώ την ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ την ΑΓΑΠΑΩ και τους ανθρώπους της τους νοιώθω ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μου”.
Για εμένα σήμερα είναι μέρα πένθους. Κι ενώ κυλούσε ο χρόνος, το facebook μου εμφάνισε μια από τις αγαπημένες μου φωτογραφίες, που την είχε τραβήξει ο Agelos Kalodoukas και μου την είχε στείλει σαν σήμερα το 2018! Δεν ξέρω τι πρέπει να νοιώσω σήμερα, που πεθαίνει ένα κομμάτι της ζωής μου. Δέκα γεμάτα χρόνια στην ΑΥΓΗ, δεν το λές και λίγο… Εγώ την ΑΥΓΗ την ερωτεύτηκα και την παντρεύτηκα! Θα τα πούμε τις επόμενες μέρες… Σας ευχαριστώ όλους για το γνήσιο ενδιαφέρον σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα