Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News

Απίστευτο περιστατικό στήθηκε από ενδιαφερόμενο για την θέση του υποψηφίου βουλευτή με τη ΝΔ στην Χίο

Τα πισώπλατα μαχαιρώματα μέσα στη ΝΔ, ειδικά σε αυτές τις εκλογές που όλα δείχνουν ότι θα τις κερδίσει με αυτοδυναμία, δίνουν και παίρνουν σε πολλές περιφέρειες. Ένα τέτοιο ντροπιαστικό περιστατικό σε βάρος του γιατρού και στελέχους της ΝΔ στην Χίο Κων/νου Τρομπούκη, στήθηκε από εσωκομματικό αντίπαλο που ήθελε να ανακοινωθεί ως πολιτευτής και έστησε όλο το κόλπο εναντίον του έντιμου γιατρού Κ. Τρομπούκη.

Στην Χίο η ΝΔ έχει ήδη ανακοινώσει τον Νότη Μηταράκη και δυο ακόμα γυναίκες υποψηφίους. Απομένει ένας ακόμα για να κλείσει ο συνδυασμός. Αυτή η εκκρεμότητα φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη γνωστού στελέχους της ΝΔ που θέλει να πάρει την θέση του γιατρού Κ. Τρομπούκη δίνοντας “πληροφορίες” στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες διοχετεύθηκαν στην Κουμουνδούρου για να χτυπήσει τη ΝΔ.

Το θέμα έχει ήδη φτάσει στο γραφείο του Κ. Μητσοτάκη ο οποίος έχει ενημερωθεί για την ανέντιμη εσωκομματική συμπεριφορά εναντίον του Τρομπούκη. Μάλιστα όπως μάθαμε, ο πρόεδρος της ΝΔ γνωρίζει τον “δράστη” της διαρροής στον ΣΥΡΙΖΑ.

Απο την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ έτρεξε να εκμεταλλευθεί την “πληροφορία” κάνοντας λόγο για καταγγελία εναντίον πολιτευτή που είναι και εργοδότης και οποίος επιτέθηκε σε επιθεωρητή Εργασίας στη διάρκεια ελέγχου.

Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ το πάει ακόμα πιο πέρα και καλεί τον κ. Μητσοτάκη να δώσει εξηγήσεις και να καταδικάσει τη συμπεριφορά του στελέχους του!

Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται ονομαστικά ο Κ. Τρομπούκης κάνοντας λόγο για “το πραγματικά εξωφρενικό, είναι το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος εργοδότης είναι το γνωστό πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τρομπούκης που, σύμφωνα με δημοσιεύματα, προορίζεται και για βουλευτής της Ν.Δ. στον νομό Χίου”.

Και καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ: Αναμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να δώσει άμεσα εξηγήσεις, να καταδικάσει τη συμπεριφορά του στελέχους του και να παραδεχτεί ότι οι προβληματικές δηλώσεις του τροφοδοτούν αυτού του είδους τις ακραίες συμπεριφορές».

Σ.Σ.: Στη ΝΔ κάποια στιγμή θα πρέπει να μαζέψουν τα γαλάζχια μπουμπούκια που επειδή θέλουν να γίνουν πολιτευτές καταγγέλλουν με ψευδή στοιχεία στελέχη με ιστορία και ήθος στις εκλογικές περιφέρειες που θέλουν να εκλεγούν. Και είναι καιρός, αυτούς που καρφώνουν αναίτια πολίτες στους αντιπάλους, να τιμωρηθούν παραδειγματικά από τη ΝΔ και τα πειθαρχικά της όργανα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα