Έξαλλοι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ τηλεφωνούν στην Κουμουνδούρου για το λουκέτο στην Αυγή

από fimotro

Δυσαρέσκεια στους ψηφοφόρους για τον Τσίπρα και τον Ηλιόπουλο

Μεγάλη γκρίνια έχει αρχίσει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με ψηφοφόρους του κόμματος να τηλεφωνούν από προχθές το πρωί αγανακτισμένοι στο τηλεφωνικό κέντρο της Κουμουνδούρου και να τα βάζουν με τον πρόεδρο Α. Τσίπρα και τα κορυφαία στελέχη που έχουν αποφασίσει να βάλουν λουκέτο στο καθημερινό φύλλο.

Οι αναγνώστες είναι κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας, παραδοσιακοί αριστεροί οι οποίοι διάβαζαν την Αυγή και οι οποίοι διαφωνούν με την επιλογή του λουκέτου εκφράζοντας την δυσαρέσκειά τους.

Παράλληλα, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, γκρίνια έχει ξεσπάσει και στο εσωτερικό του κόμματος με μια σειρά από στελέχη να ασκούν εσωκομματική κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και στις αποφάσεις των κεντρικών κομματικών οργάνων.

Έξαλλοι όμως είναι οι δημοσιογράφοι και οι εργαζόμενοι της εφημερίδας οι οποίοι εκφράζουν παντού την λύπη τους για την ανικανότητα του ΣΥΡΙΖΑ να διαχειριστεί τα οικονομικά προβλήματα της ιστορικής εφημερίδας. Πολύ άσχημα λόγια ακούγονται και για την ανυπαρξία του εκπροσώπου Τύπου Ν. Ηλιόπουλου ο οποίος αντί να στηρίξει την εφημερίδα εισηγήθηκε και αυτός το λουκέτο.

Τώρα αρχίζει το ματς στο εσωτερικό του κόμματος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης….

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα