Εύα Καϊλή: Ποιος είναι ο πατέρας της που πιάστηκε με βαλίτσα με χρήματα

από fimotro

Η υπόθεση Qatar gate έχει αναστατώσει την πολιτική ζωή της χώρας, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες. Τα τελευταία 24ωρα αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση της προσαγωγής του πατέρα της Εύας Καϊλή.

Ο Αλέξανδρος Καϊλής, ο πατέρας της μέχρι πρότινος ευρωβουλευτού του ΠΑΣΟΚ εντοπίστηκε από τις βελγικές αρχές, να εγκαταλείπει ξενοδοχείο των Βρυξελλών με βαλίτσες γεμάτες μετρητά.

Ποιος είναι, όμως ο Αλέξανδρος Καϊλής;

Ο πατέρας της Εύας Καϊλή είναι γνωστό πρόσωπο στη Θεσσαλονίκη, ενώ πρωτοστάτησε στον προεκλογικό αγώνα της κόρης τους Εύας, όταν εκείνη ξεκίνησε την πολιτική της καριέρα με έντονη δραστηριότητα στήριξης της.

Σύμφωνα με το βιογραφικό της ίδιας, ο πατέρας της, Αλέξανδρος Καϊλής, έχει γεννηθεί στην Κωνσταντινούπολη και είναι ηλεκτρολόγος μηχανολόγος.

Ο Αλέξανδρος Καϊλής είναι όμως και Αναπληρωτής Προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης στη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Παράλληλα, ορίστηκε στο ΔΣ του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης (2014 – 2016) από τον τότε υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, γεγονός που είχε προκαλέσει τότε αντιδράσεις και έντονη φημολογία, με την Εύα Καϊλή να απαντά:

Αναμενόμενο ήταν…προεκλογικά να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις… Απάντησα άμεσα κι ελπίζω να αποκατασταθεί η αλήθεια: “Στα ψευδή δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο πατέρας μου διορίστηκε Διοικητής στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και Πρόεδρος του ΔΣ, οφείλω να ενημερώσω ότι παραμένει Γενικός Διευθυντής ο κύριος Γ.Χριστόπουλος και Πρόεδρος ο κύριος Βασίλης Παπάς.

Ο πατέρας μου είναι προϊστάμενος στην Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης της Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Σχεδιασμού, είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος Μηχανικός, έχει προϋπηρεσία πάνω από 36 χρόνια, και στο νοσοκομείο είναι απλό μέλος του ΔΣ, θέση τιμητική και άμισθη. Είναι άδικο η μέχρι τώρα έντιμη πορεία του να αμαυρώνεται εξαιτίας μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα