Έρχονται μεγάλες εκπτώσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Σε εκπτωτικές κινήσεις μετά το τέλος της τρίμηνης διάρκειας, κατά την οποία είχε εφαρμόσει έκτακτα μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης για την περίοδο του lockdown, προχωρεί η ΔΕΗ.

Υπενθυμίζεται ότι τα έκτακτα μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης τέθηκαν σε εφαρμογή από τις 26 Μαρτίου και «τρέχουν» έως και την Παρασκευή, 26 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισηγμένη αναμένεται να προχωρήσει στην κατάργηση της διαφορετικής και υψηλότερης χρέωσης της κλίμακας των καταναλώσεων άνω των 2.000 kWh και να καθιερώσει ενιαίο τιμολόγιο για τα νοικοκυριά και τους πελάτες της χαμηλής τάσης.

Τα μέτρα ελάφρυνσης που ελήφθησαν εν μέσω καραντίνας αφορούσαν, μεταξύ άλλων, χρέωση με 0,11058 ευρώ ανά kWh των καταναλώσεων άνω των 2.000 kWh όπως και εκείνων κάτω από αυτό το όριο.

Πριν τις 26 Μαρτίου το δεύτερο κλιμάκιο τιμολογούταν με 0,11936 ευρώ. Έτσι, οι πελάτες της με μεσαίες και μεγάλες καταναλώσεις θα έχουν μέχρι την Παρασκευή έκπτωση της τάξης του 8%.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η δημόσια εταιρεία σίγουρα θα συνεχίσει την ενιαία χρέωση για όλες τις καταναλώσεις, με τη χαμηλότερη τιμή των 0,11058 ευρώ ανά kWh.

Τέλος, η ΔΕΗ αναμένεται να συνεχίσει την εκπτωτική πολιτική της συνέπειας των πληρωμών η οποία σήμερα είναι στο 5%, χωρίς να αποκλείεται και προσαρμογή της εμπορικής πολιτικής στα δεδομένα της αγοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα