Έρχονται 659 μόνιμες προσλήψεις σε ΕΥΑΘ, ΔΕΗ και υπουργεία

από fimotro

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι πέντε νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, που στοχεύουν στην στελέχωση του δημόσιου τομέα με νέο εργατικό δυναμικό. Συγκεκριμένα οι μόνιμες προσλήψεις αφορούν τη ΔΕΗ, την ΕΥΑΘ, το υπουργείο Οικονομικών, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και πέντε ακόμα φορείς του Δημοσίου.

Από τις προκηρύξεις που «τρέχουν», τρεις είναι αυτές που δέχονται αιτήσεις, ενώ ακόμα δύο βρίσκονται στο Εθνικό Τυπογραφείο και αναμένεται η δημοσίευση τους εντός των επόμενων ημερών.

Πιο αναλυτικά, σε εξέλιξη βρίσκεται η προκήρυξη 6Ε/2021 του ΑΣΕΠ, η οποία θα δέχεται αιτήσεις μέχρι και τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021, και αφορά 11 προσλήψεις στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου, στην Ελληνική Στατιστική Αρχή, στον Συνήγορο του Πολίτη, στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και στο υπουργείο Εσωτερικών.

Παράλληλα, αιτήσεις δέχεται και η νέα προκήρυξη 9Κ/2021 του ΑΣΕΠ, που προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 416 θέσεων μόνιμου προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για την στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Η αιτήσεις για την προκήρυξη αυτή αναμένεται να ξεκινήσουν τη Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου και ώρα 08:00.

Τέλος, «τρέχει» και η προκήρυξη της ΔΕΗ, η οποία δέχεται αιτήσεις έως τις 26 Νοεμβρίου, και αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, συνολικά 169 θέσεων προσωπικού με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου Αορίστου Χρόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα