Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Επιδοτούμενο πρόγραμμα τηλεκατάρτισης στο πεδίο της δημοσιογραφίας, της ηλεκτρονικής επικοινωνίας και της  διαχείρισης ιστοσελίδων, ξεκινάει ο Σύνδεσμος Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Το πρόγραμμα κατάρτισης απευθύνεται σε εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα, ανεξαρτήτως κλάδου, που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν συγκεκριμένες επαγγελματικές εξειδικεύσεις στον ευρύτερο τομέα της ενημέρωσης.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για πρόγραμμα τριών «κατευθύνσεων»: τη Δημοσιογραφία Δεδομένων, την Ψηφιακή Αφήγηση στα Σύγχρονα Μέσα Επικοινωνίας, καθώς και το Μάνατζμεντ Ενημερωτικών-Πολιτιστικών και Ψυχαγωγικών Ιστοσελίδων.

Η τρίτη κατεύθυνση, δε, περιλαμβάνει τρεις εξειδικεύσεις, που αφορούν στο SocialMediaMarketing, τη χρηματοοικονομική διαχείριση ενημερωτικής, πολιτιστικής, ψυχαγωγικής ιστοσελίδας και τη διαχείριση ενημερωτικής, πολιτιστικής, ψυχαγωγικής ιστοσελίδας.

Πεδία Τηλεκατάρτισης

 

  •  «Ειδικός Δημοσιογραφίας Δεδομένων»
  • «Ειδικός Ψηφιακής Αφήγησης στα Νέα Μέσα Επικοινωνίας»
  • «Μάνατζερ ενημερωτικών – πολιτιστικών και ψυχαγωγικών ιστοσελίδων»:

 

  • «Ειδικός Social Media Marketing»
  • «Ειδικός χρηματοοικονομικής διαχείρισης»
  • «Ειδικός διαχείρισης ιστοσελίδας»

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε 800 εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα από όλη την Ελλάδα, καθώς η κατάρτιση θα πραγματοποιηθεί μέσω διαδικτύου σε μορφή webinar. Προκειμένου να γίνει δεκτή η αίτησή τους, οι ωφελούμενοι θα πρέπει να είναι ηλικίας 18 έως 64 ετών και απόφοιτοι τουλάχιστον Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Η ηλεκτρονική αίτηση για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Κατάρτισης έχει ανοίξει από τη Δευτέρα 23.09.2019 και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και την Παρασκευή 15.11.2019.  Η υποβολή των δικαιολογητικών είναι έως τις 22.11.2019

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στο www.regionalpress.gr

Για την αίτηση, την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και τα δικαιολογητικά μπορείτε να επισκεφτείτε, επίσης, το: www.edu.regionalpress.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα