Ενοχλημένο το Μαξίμου με εκλεκτούς του Ολλανδικού fund της Ελλάκτωρ

από fimotro

Σαφές μήνυμα προς  κάθε κατεύθυνση ότι η κυβέρνηση δεν παίρνει μέρος σε «επιχειρηματικές μαχες», εκπέμπει το Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με πληροφορίες του fimotro, με αφορμή την γενική συνέλευση στην Ελλάκτωρ.  Η σαφής αυτή τοποθέτηση, αφορά περισσότερο τους «εκλεκτούς» του ολλανδικού fund που τα τελευταία 24ωρα χρησιμοποιούν ονόματα υπουργών προκειμένου να παραπλανήσουν μετόχους και τραπεζικούς παράγοντες .

Η ενόχληση του μεγάρου Μαξίμου για τις πρακτικές αυτές είναι έντονη και ήδη τα αυστηρά μηνύματα έχουν φτάσει στους αποδέκτες τους . Εάν ,ωστόσο, τα εν Ελλαδι, στελέχη του ολλανδικού fund η και τραπεζικά στελέχη επιμείνουν να εμπλέκουν υψηλά ιστάμενα πολιτικά πρόσωπα, τότε δεν θα πρέπει να αποκλείεται και η δημόσια καταγγελία καθώς σταθερή επιλογή της κυβέρνησης είναι να μην εμπλέκεται σε επιχειρηματικές διάφορες.  Την ίδια ώρα η επιτροπή ανταγωνισμού αναμένει τις απαντήσεις της ΓΕΚ και του ολλανδικού fund στο πλήθος ερωτημάτων που έχει διατυπώσει σχετικά με την απόπειρα ελέγχου των δυο μεγαλύτερων κατασκευαστικών εταιρειών της χώρας από την ίδια οικογένεια .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα