Έχει σοκαριστεί με τις κυλιόμενες μετρήσεις που παρήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News

Δυο νέα γκάλοπ χτύπησαν συναγερμό στο επιτελείο του Α. Τσίπρα

Ούτε σήμερα είχε κάποια σχέση ο Α. Τσίπρας με τον πολιτικό αρχηγό που βλέπαμε πριν τις εκλογές στη Βουλή. Ο Μητσοτάκης πήγε στη βουλή και σε ένα θέμα που θα έπρεπε να πιεστεί τελικά έκανε έναν ακόμα υγιεινό περίπατο και βγήκε αλώβητος από την συζήτηση στην ολομέλεια.

Κατά γενική ομολογία και σήμερα ο Α. Τσίπρας δεν τα πήγε καλά. Είναι η γενικότερη διάθεσή του; Τον απασχολεί κάτι που ενδεχομένως να μην γνωρίζουμε; Έχει αποκτήσει πολιτικό μειονέκτημα λόγω των αλλεπάλληλων εκλογικών ηττών; Μόνο ο ίδιος ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει και στις κοινοβουλευτικές του παρουσίες δεν είναι ο παλιός Τσίπρας.

Οι πηγές μας πάντως λένε ότι τις τελευταίες ημέρες ο Α. Τσίπρας ζήτησε ο ίδιος να γίνουν δυο κυλιόμενες μετρήσεις με τηλεφωνική μέθοδο σε πανελλαδικό επίπεδο για να διαπιστώσει εάν όλες οι άλλες μετρήσεις που δημοσιεύονται δεξιά και αριστερά είναι πραγματικά αξιόπιστες δημοσκοπήσεις και καταγράφουν αυτά που συμβαίνουν στην κοινωνία.

Το αποτέλεσμα μαθαίνουμε ότι ήταν απογοητευτικό. Ότι έγραψαν οι άλλες δημοσκοπήσεις έδειξαν και οι τηλεφωνικές που έγιναν και τις οποίες επιμελήθηκε ο γνωστός εκλογολόγος Ηλίας Νικολακόπουλος. Ο Α. Τσίπρας περίμενε ότι 1,5 χρόνο μετά τις εκλογές το κόμμα του θα εμφάνιζε μια μικρή έστω δυναμική ανάκαμψης. Όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τραβάει και φυσιολογικά αυτό συμπαρασύρει και τον ίδιο τον πρόεδρό του. Το άσχημο για τον αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι ότι το κόμμα του απωθεί τη μεσαία τάξη, η οποία δεν πρόκειται να τον ξαναψηφίσει ότι και να συμβεί. Αυτή είναι η βασική αιτία που η ψυχολογία του Α. Τσίπρα δεν είναι καλή. Και φάνηκε σήμερα ξεκάθαρα στην ομιλία του στη Βουλή…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα