Δημοσκόπηση Opinion Poll για το tomanifesto: Υπεροχή του πρωθυπουργού σε όλα τα ποιοτικά στοιχεία

από fimotro

Στο ερώτημα αν μια Κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κορμό την Ν.Δ ή με Πρωθυπουργό τον Α. Τσίπρα και κορμό το ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα σε επτά κρίσιμους τομείς κυβερνητικής δραστηριότητας ( Ακρίβεια, Οικονομία/ Ανάπτυξη, Εξωτερική Πολιτική, Τουρκική επιθετικότητα, Υγεία, Παιδεία, Αντιμετώπιση εγκληματικότητας/ παραβατικότητας) κυριαρχεί σ΄όλους τους τομείς η απάντηση για μια Κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Κ. Μητσοτάκη και κορμό την Ν.Δ.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Opinion Poll για tomanifesto, oι επιδόσεις της Κυβέρνησης της Ν.Δ κυμαίνονται  από 41% έως και 50.5% με διαφορές από 16.7% έως και 31.7% από την  Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και ενώ την δεύτερη θέση κατέχει σταθερά ο ΚΑΝΕΝΑΣ. Την μεγαλύτερη συγκριτική επίδοση η Κυβέρνηση της Ν.Δ την παρουσιάζει στα θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας με 50.5% έναντι 18.8% της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Την μικρότερη συγκριτική επίδοση η Κυβέρνηση της Ν.Δ την παρουσιάζει στα θέματα  της ακρίβειας με 41% έναντι 24.3% της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα