Μπάχαλο στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας λέει ότι θα γίνουν εκλογές, ο Ηλιόπουλος όχι!

από fimotro

Είναι που είναι διαλυμένο το κομματικό μαγαζί του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει και σοβαρό πρόβλημα με την κεντρική κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να μπερδεύουν γενικά τις γραμμές τους.

Τι έγραφε το fimotro; Ότι στην πραγματικότητα δεν πιστεύει κανένας το σενάριο των πρόωρων εκλογών παρά τα όσα λέει ο Τσίπρας. Και γράφαμε επίσης ότι όλα όσα προβλέπει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι περισσότερο για να ανεβάσει την χαμηλή συσπείρωση του κόμματος παρά γιατί τα πιστεύει. Οι δημοσκοπήσεις είναι εντελώς απογοητευτικές και κάτι πρέπει να κάνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν θεωρούμε ότι το κυρίαρχο σενάριο είναι εκλογές το φθινόπωρο» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος, στον Alpha 98,9 και την εκπομπή «Χωρίς Μάσκα» με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Γιώργο Σμυρνή.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η εκτίμησή μας είναι ότι έχουμε μπει σε μια άτυπη, παρατεταμένη εκλογική περίοδο, με τη συμπλήρωση των δύο χρόνων. Δεν θεωρούμε ότι το κυρίαρχο σενάριο είναι εκλογές το φθινόπωρο».

«Η εκτίμησή μας όμως είναι ότι μέσα στο 2022 θα είναι προεκλογική χρονιά, γιατί από το 2023 επανέρχεται το σύνολο των δημοσιονομικών κανόνων πειθαρχίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και άρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα θέλει να αποφύγει αυτό τον σκόπελο» πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα