Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ εξέδωσε προσωρινή διαταγή που απαιτεί από την Πενσυλβανία να διαχωρίσει  τις ψήφους που ελήφθησαν μετά την ημέρα των εκλογών στις 3 Νοεμβρίου.

«Όλα τα εκλογικά συμβούλια της κομητείας διατάσσονται, εν αναμονή περαιτέρω διαταγής του Δικαστηρίου, να συμμορφωθούν με τις ακόλουθες οδηγίες που παρέσχε ο Γραμματέας της Κοινοπολιτείας στις 28 Οκτωβρίου και την 1η Νοεμβρίου, δηλαδή, ότι όλα τα ψηφοδέλτια που ελήφθησαν ταχυδρομικώς μετά τις 8 : 00:00 στις 3 Νοεμβρίου να διαχωριστούν και να διατηρηθούν «σε ένα ασφαλές και σφραγισμένο εμπορευματοκιβώτιο χωριστό από τα άλλα ψηφοδέλτια», έγραψε o αναπληρωτής δικαστής Samuel Alito στην δικαστική απόφαση την Παρασκευή.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα ο δικαστής των ΗΠΑ, Άντριου Γκόρντον, αρνήθηκε την αγωγή που κατέθεσαν οι Ρεπουμπλικάνοι στη Νεβάδα στην οποία αμφισβητούσαν τη χρήση λογισμικού υπολογιστή για τον έλεγχο υπογραφών σε ψηφοδέλτια και την υποτιθέμενη έλλειψη πρόσβασης σε παρατηρητή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα