Αποστάσεις του Ν. Βούτση από την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ

από fimotro

“Είναι λάθος η αντιπολίτευση που κάνουμε σήμερα με… Φουρθιώτηδες και Λιγνάδηδες”

Εντελώς αρνητικό με τον τρόπο που αντιπολιτεύεται το κόμμα του και ειδικά ο Α. Τσίπρας εμφανίζεται ο Ν. Βούτσης. Ο πρ. πρόεδρος της Βουλής εμφανίζεται εντελώς αντίθετος την τακτική του Τσίπρα και της ομάδας του που κάνουν αντιπολίτευση στην κυβέρνηση με… Φουρθιώτηδες και Λιγνάδη. Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής μιλώντας σε διαδικτυακή κομματική σύσκεψη αναφερόμενος στις υποθέσεις Λιγνάδη και Φουρθιώτη επεφύλασσε, εμμέσως πλην σαφώς, ένα μεγαλοπρεπές «άδειασμα» στον Τσίπρα και στην επικοινωνιακή ομάδα της Κουμουνδούρου που έχουν “επενδύσει” σε αστυνομικές και δικαστικές υποθέσεις.

“Αν δεν αλλάξουμε τροπάρι, αν παίζουμε την ατζέντα του Φουρθιώτη και του Λιγνάδη και αν περιμένουμε πότε θα πάρουμε έναν- έναν ψήφο από την δεξιά πολυκατοικία για να τον φέρουμε από δω τότε ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι” τονίζει ο Ν. Βούτσης.

Τα μηνύματα αυτά και πολλά ακόμη, που θυμίζουν την παροιμία “για σε τα λέω πεθερά για να τα ακούει η νύφη”, περικλείονται σε ομιλία του πρώην προέδρου της Βουλής, σε εκδήλωση κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από την Δυτική Ελλάδα. Και μάλιστα στην προκειμένη περίπτωση η “νύφη”, δηλαδή ο τελικός αποδέκτης των αιχμών και των μπηχτών του, δεν είναι άλλος από τον Α. Τσίπρα.

Κατά τη γνώμη του κ. Βούτση δεν είναι δυνατόν πρώτο θέμα στα κανάλια να είναι ο Φουρθιώτης με τον Λιγνάδη, αλλά οι γιατροί που χάνουν τη ζωή τους στη μάχη για την πανδημία”. Και μπορεί να χρεώνει(sic) στα κανάλια τη συγκεκριμένη θεματολογία, που κατά τη γνώμη του είναι επουσιώδης, ωστόσο η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή που και στα δυο αυτά ζητήματα έδωσε και συνεχίζει να δίνει τα αντιπολιτευτικά της ρέστα, φτάνοντας στο σημείο να ζητάει μέχρι και παραιτήσεις υπουργών και να επιχειρεί με κάθε τρόπο να τις συνδέσει με το Μέγαρο Μαξίμου και την κυβέρνηση γενικότερα.
Κοντολογίς, το μήνυμα Βούτση είναι “σύντροφε πρόεδρε, πάρτ’ το αλλιώς γιατί θα ξαναβρούμε….”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα