Απογοήτευση στο επιτελείο Τσίπρα για το γκάλοπ της GPO που δεν δείχνει σοβαρές ανατροπές

από fimotro

Η υπόθεση Πάτση και κυρίως οι υποκλοπές επηρέασαν λιγότερο από το αναμενόμενο το εκλογικό σώμα της ΝΔ

Σημεία των καιρών αυτά που συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι γνωστό ότι από τις εκλογές του 2019 και μετά η γραμμή Τσίπρα ήταν να απαξιώνουν τις δημοσκοπήσεις και να αναζητούν τρόπους για να συνδέουν τις εταιρείες με κρατικές δουλειές και την κυβέρνηση εμπλεκόμενη.

Με λίγα λόγια 3,5 χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν ότι μπορούν για να απαξιώσουν τα γκάλοπ και να πείσουν ότι τα ποσοστά του κόμματος δεν είναι αυτά που δείχνουν οι μετρήσεις.

Τις τελευταίες ημέρες και μετά τα θέματα που αφορούν τον Πάτση και τις υποκλοπές στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν “κρεμαστεί” πάνω από τις δημοσκοπήσεις για να διαπιστώσουν εάν τελικά έκλεισε σημαντικά η ψαλίδα της διαφοράς από τη ΝΔ. Προφανώς όταν μικραίνει η διαφορά οι δημοσκοπήσεις δεν είναι… στημένες!

Για την ιστορία πάντως από χθες το βράδυ υπάρχει έντονη απογοήτευση για τη δημοσκόπηση της GPO. Περίμεναν μεγάλη μείωση της ψαλίδας της διαφοράς αλλά τελικά είδαν μια από τα ίδια. Μείωση της διαφοράς στα όρια του στατιστικού λάθους και σαφή υπεροχή του Μητσοτάκη έναντι του Τσίπρα. Σύμφωνα με πληροφορίες και άλλες δημοσκοπήσεις που έχουν ήδη διενεργηθεί θα επιβεβαιώσουν ότι δεν υπάρχει σοβαρό ρήγμα στην κυβέρνηση από το θέμα Πάτση και κυρίως από το θέμα των υποκλοπών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα