Απίστευτη ανακοίνωση από τη ρωσική πρεσβεία: Κίνδυνος για τους Ρώσους πολίτες στην Ελλάδα

από fimotro

Σε μία πρωτοφανή ανακοίνωση προχώρησε η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα, που υποστήριξε ότι υπάρχουν κίνδυνοι για την ασφάλεια των Ρώσων πολιτών που βρίσκονται στη χώρα.

Σε αυτό το πλαίσιο, καλεί τους Ρώσους να είναι σε επαγρύπνηση, να λαμβάνουν μέτρα προφύλαξης, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να επικοινωνούν άμεσα με τις ελληνικές αρχές επιβολής του νόμου «για πιθανές απειλές, προβοκάτσιες και ενέργειες».

Η ανακοίνωση της ρωσικής πρεσβείας:

«Στο πλαίσιο της πρωτοφανούς αντιρωσικής ρητορικής από Έλληνες αξιωματούχους και της προπαγανδιστικής εκστρατείας που εξαπολύεται στα τοπικά ΜΜΕ κατά της χώρας μας, εγκυμονούν κίνδυνοι για την ασφάλεια των Ρώσων πολιτών στην Ελλάδα, κυρίως των τουριστών.

»Σας προτρέπουμε να είστε σε εγρήγορση, να λάβετε προφυλάξεις, να αποφεύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις και να επικοινωνήσετε άμεσα με τις ελληνικές διωκτικές αρχές για πιθανές απειλές, προκλήσεις και ενέργειες κατά της προσωπικής ασφάλειας» αναφέρει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα