Απάντηση για γέλια από το ΚΕΕΛΠΝΟ για τις 1.100 προεκλογικές προσλήψεις

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Καμία απάντηση επί της ουσίας από το ΚΕΕΛΠΝΟ (νυν ΕΟΔΥ) για το απίστευτο αίτημα του Θεόφιλου Ρόζενμπεργκ στον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό να του επιτρέψει να προσλάβει, όπως αποκάλυψε tomanifesto.gr, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές 1.100 ημετέρους εκτός ΑΣΕΠ, με απόφαση του διορισμένου από την κυβέρνηση ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Αντιθέτως όλως παραπλανητικά, και στην πραγματικότητα ψευδώς, με το δελτίο τύπου που εξέδωσε το ΚΕΕΛΠΝΟ γίνεται μια θνησιγενής προσπάθεια καλλιέργειας εντυπώσεων περί δήθεν διαδικασιών ΑΣΕΠ.

Η αλήθεια είναι ότι η προκήρυξη του ΚΕΕΛΠΝΟ είναι κατ’ αναλογία κριτηρίων ΑΣΕΠ όμως στο δελτίο τύπου του ΚΕΕΛΠΝΟ αποκρύπτεται επιμελώς το γεγονός ότι τον διαγωνισμό δεν τον διενεργεί ο ΑΣΕΠ αλλά το ΚΕΕΛΠΝΟ, δηλαδή δεν επιλέγει επιτυχόντες το ΑΣΕΠ αλλά το διορισμένο ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Οσον αφορά στους δήθεν πίνακες επιτυχόντων άπω τον Φεβρουάριο, αυτοί δεν αφορούν τελικά αποτελέσματα αλλά μόνο προσωρινά αποτελέσματα προσώπων που έχει επιλέξει το ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ αφού δεν έχει καν εξεταστεί ακόμα το σύνολο των ενστάσεων λοιπών υποψηφίων ούτε βεβαίως έχουν υπογραφεί οι συμβάσεις προσλήψεων και φυσικά τούτο γνωρίζει καλώς ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ αφού για τον λόγο αυτό έστειλε στις 20 Ιουνίουτην επιστολή- αίτημα προς τον Υπουργό Υγείας προκειμένου να του επιτρέψει να προχωρήσει στις προσλήψεις.

Κατά τα λοιπά καμία απάντηση ούτε από την κυβέρνηση για τις τραγικές συνθήκες διαβίωσης που περιγράφει ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ ότι επικρατούν στα κέντρα φιλοξενιας μεταναστών μετά απο 4,5 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθεί η (μη) απάντηση του ΚΕΕΛΠΝΟ (νυν ΕΟΔΥ) για τις προσλήψεις

«Σχετικά με δημοσιεύματα για προσλήψεις προγράμματος PHILOS»

Σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα για διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ για το πρόγραμμα «PHILOS», ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), διευκρινίζει ότι:
Οι προσλήψεις προσωπικού στελέχωσης των Κέντρων Φιλοξενίας Προσφύγων Μεταναστών (ΚΦΠΜ) και των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) έχουν υλοποιηθεί σε συνέχεια της εγκεκριμένης από τον ΑΣΕΠ πρόσκλησης ενδιαφέροντος και οι πίνακες των επιτυχόντων έχουν αναρτηθεί από τον Φεβρουάριο του 2019.
Ο ΕΟΔΥ αιτήθηκε από το Υπουργείο Υγείας τη συνέχιση της διαδικασίας των προσλήψεων και των διαδικασιών υπογραφής των συμβάσεων των επιτυχόντων στο διαγωνισμό του 2019 καθώς η αύξηση των προσφυγικών/μεταναστευτικών ροών, ιδιαίτερα την τελευταία περίοδο, καθιστά ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη στελέχωσης των ΚΦΠΜ και των ΚΥΤ με το απαραίτητο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα