Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Έντονη είναι η ενόχληση του Κ. Μητσοτάκη και συνολικά της ΝΔ για τον Δήμαρχο Μενεμένης Αμπελόκηπων που προτάσει το ατομικό του συμφέρον από το παραταξιακό δημιουργώντας πρόβλημα λίγες μέρες πριν από τις εθνικές εκλογές. Ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμεμένης, Λάζαρος Κυριζόγλου αν και γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να ψηφιστεί ούτε από το 5% των δημάρχων εξέφρασε την πρόθεση του να είναι υποψήφιος για την προεδρία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.

Μάλιστα σε συνάντηση του με δημοσιογράφους, επεσήμανε πως θα περιμένει πρώτα να τελειώσουν οι βουλευτικές εκλογές, και στη συνέχεια θα προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις.

Χαρακτηριστικά ο Λάζαρος Κυριζόγλου ανέφερε σχετικά:

«Περιμένουμε να τελειώσουν οι βουλευτικές εκλογές και στη συνέχεια θα κάτσουμε και θα εξειδικεύσουμε επικοινωνιακά και ουσιαστικά συγκεκριμένες προτάσεις και θέσεις προκειμένου τα όργανα τα συλλογικά με βάση την προσωπική μου δέσμευση η οποία είναι αξιόπιστη και έχω την αξίωση να γίνει πιστευτή, για την έχω κάνει πράξη σε επίπεδο ΠΕΔ, της συνεργασίας της δημοτικής. Δηλαδή να εκπροσωπούνται όλες οι παρατάξεις, όπως στην ΠΕΔ έτσι και στην ΚΕΔΕ. Κανείς δεν δικαιούται να ευτυχεί μόνος. Μόνο έτσι θα κάνουμε μια ισχυρή αυτοδιοίκηση της οποίας ο λόγος θα είναι διεισδυτικός, ισχυρός και θα ταρακουνάει την κεντρική εξουσία και θα λαμβάνει σοβαρά υπόψη τις θέσεις, τα αιτήματα και τις τοποθετήσεις, μιας τέτοιας αυτοδιοίκησης που θα ακτινοβολεί ενότητα».

Πάντως παρά τις ανακοινώσεις, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμεμένης, δεν έχει καμία πιθανότητα εκλογής και θεωρείται σίγουρο ότι θα του “Τραβήξει” το αυτί η ΝΔ και θα μαζέψει άρον-άρον την υποψηφιότητά του. Όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις δηλαδή…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα