Αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη ποινή στα χρονικά της Κύπρου ο serial killer

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Δύο μήνες μετά την ανεύρεση του πρώτου πτώματος στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό, ο κύκλος των ερευνών για τον 35χρονο serial killer της Κύπρου έχει κλείσει και ο ύποπτος οδηγείται ξανά ενώπιον του Δικαστηρίου.

Ωστόσο, αυτή φορά όμως, οι ανακριτές καταχωρούν την υπόθεση και παραπέμπουν τον 35χρονο ίλαρχο σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου, όπως αναφέρει το κυπριακό reporter. Ο ίδιος μετά την ομολογία του είχε σοκάρει την κοινή γνώμη με δηλώσεις του σχετικά με την ποινή που τον περιμένει.

Η μεγαλύτερη ποινή στα δικαστικά χρονικά της Κύπρου

Την ίδια ώρα ο «Φιλελεύθερος» αναφέρεται και την ποινή του serial killer. Συγκεκριμένα, ο 35χρονος θα είναι ο πρώτος κατηγορούμενος στα δικαστικά χρονικά της Κύπρου που θα έρθει αντιμέτωπος με επτά φορές ισόβια, την μεγαλύτερη ποινή που έχει επιβληθεί μέχρι στιγμής.

Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής η μεγαλύτερη ποινή που επιβλήθηκε μέχρι στιγμής ήταν πέντε φορές ισόβια και αφορούσε τους δράστες του πενταπλού φονικού που διαπράχθηκε στην Αγία Νάπα στις 23 Ιουνίου 2012.

Τα θύματα του serial killer

Μετά από δύο μήνες συνεχόμενων ερευνών τα θύματα του 35χρονου ίλαρχου εντοπίστηκαν και είναι τα εξής:

  • Μαίρη Ρόουζ, 38 ετών από τις Φιλιππίνες.
  • Αριάν Παλάνας, 28 ετών από τις Φιλιππίνες.
  • Κάχτα Ανού, 30 ετών από το Νεπάλ.
  • Λίβια Μπουνέα, 36 ετών από τη Ρουμανία.
  • Ελενα Μπουνέα, 8 ετών, από τη Ρουμανία.
  • Μαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά, 29 ετών από τις Φιλιππίνες.
  • Σιέρρα, 6 ετών από τις Φιλιππίνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα