Αμφίρροπη μάχη στο ΚΙΝΑΛ δείχνει και η δημοσκόπηση της MRB

από fimotro

Πολύ κοντά οι τρεις υποψήφιοι στον πρώτο γύρο (κάρτες)

Μια ακόμα δημοσκόπηση, αυτή της MRB επιβεβαιώνει ότι η εσωκομματική εκλογή στο ΚΙΝΑΛ είναι μια πολύ δύσκολη εξίσωση με τρια πρόσωπα να έχουν περίπου ίσες πιθανότητες επικράητσηης. Λοβέρδος, Ανδρουλάκης και Παπανδρέου δίνουν σκληρή μάχη  με τον Ανδρέα Λοβέρδο να προηγείται με ποσοστό 26,9% στο σύνολο των ψηφοφόρων έναντι 21,6% του Νίκου Ανδρουλάκη και 30,3% έναντι 29,5% στην πρόθεση ψήφου των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ.

Στο σενάριο με αντίπαλο τον Γιώργο Παπανδρέου στον β’ γύρο των εκλογών, ο Ανδρέας Λοβέρδος προηγείται (στους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ) με 10 μονάδες διαφορά καθώς φέρεται να συγκεντρώνει το 49,3% των προτιμήσεων έναντι 39,7% που λαμβάνει ο πρώην πρόεδρος του κόμματος.

Στους ψηφοφόρους που δηλώνουν ότι θα πάνε να ψηφίσουν στον β’ γύρο των εκλογών η διαφορά αυτή διευρύνεται ακόμα περισσότερο και φτάνει τις 17 μονάδες καθώς ο Ανδρέας Λοβέρδος συγκεντρώνει ποσοστό 46,8% έναντι 29,5% του Γιώργου Παπανδρέου.

Αμφίρροπη θα είναι η μάχη σύμφωνα με την MRB στην περίπτωση που περάσουν στον β΄γύρο ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Ν. Ανδρουλάκης.

Δείτε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης

KINAL_DHMOSKOPHSH_02
KINAL_DHMOSKOPHSH_01
KINAL_DHMOSKOPHSH_05
KINAL_DHMOSKOPHSH_06
KINAL_DHMOSKOPHSH_08
KINAL_DHMOSKOPHSH_07
KINAL_DHMOSKOPHSH_04
KINAL_DHMOSKOPHSH_03

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα