Ακόμα τρεις βουλευτές του ΚΙΝΑΛ στηρίζουν τον Α. Λοβέρδο

από fimotro

Εν αναμονή των εκλογών του ΚΙΝΑΛ όπου και κριθεί η προεδρία του κινήματος και αναμένεται να λάβουν χώρα τον Δεκέβριο, τρεις ακόμα δηλώσεις στήριξης προς την υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Σε συνέχεια της στήριξης της Εύας Καϊλή, η βουλευτής Δράμας του ΚΙΝΑΛ Χαρά Κεφαλίδου, ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, η βουλευτής Αθηνών Νάντια Γιαννακοπούλου, καθώς και ο πρώην βουλευτής και υπουργός Λεωνίδας Γρηγοράκος, εξέδωσαν τις ακόλουθες ανακοινώσεις.

H ανακοίνωση της Χαράς Κεφαλίδου:
«Στην παρούσα συγκυρία πιστεύω ότι το κόμμα χρειάζεται έναν αρχηγό με εγνωσμένη εμπειρία σε θέσεις ευθύνης και εκπεφρασμενες πολιτικες θεσεις για την πατρίδα και την παράταξη στην κατεύθυνση των μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη η χώρα.

Οι θέσεις μας, οι διαχρονικές κατακτήσεις και διατυπώσεις μας, πρέπει να γίνουν κτήμα όλων και να τεθούν στην υπηρεσία της χώρας, χωρίς να υφαρπάζονται ή να υφίστανται κακομεταχείριση ερήμην μας.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτές τις απαιτήσεις καλύτερα από τους άξιους συνυποψηφίους του και γι’ αυτό έχει την υποστήριξή μου.»

Η ανακοίνωση του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου:
«Με απόλυτο σεβασμό και πλήρη εκτίμηση σε όλους τους υποψηφίους προέδρους δηλώνω ανοικτά οτι στηρίζω την υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου. Τον στηρίζω για την επιστημοσύνη του, τις ικανότητες του, την κοινοβουλευτική του διαδρομή, την εμπειρία του. Στηρίζω τις θέσεις της πολιτικής του διακήρυξης για ένα κόμμα πατριωτικό, μεταρρυθμιστικό, προοδευτικό, για το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος μπορεί να σηκώσει το βάρος της παράταξης.
Η πατρίδα χρειάζεται πολιτικούς σαν τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Καλή μας επιτυχία με σεβασμό στις αρχές και τις αξίες μας, με ενότητα, με ενότητα, με ενότητα.
Πάνω απ’ όλα είμαστε ΠΑΣΟΚ».

Η ανακοίνωση της Νάντιας Γιαννακοπούλου:
«Εκτιμώ όλους τους υποψήφιους και θα είμαι παρούσα, όπως πάντα, όποιος και αν εκλεγεί. Ωστόσο, μετά από πολύ σκέψη, κατέληξα να στηρίξω την υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου. Τον θεωρώ έμπειρο, ικανό, με απήχηση σε ευρύτερα ακροατήρια, με δυνατότητα εκπροσώπησής μας στην Βουλή και εκτός Βουλής, με τον δυναμισμό που είναι αναγκαίος για την επανεκκίνηση που χρειαζόμαστε. Ταυτόχρονα, σκέψεις μου και ιδέες που έχω εκφράσει βρίσκονται κοντά σε βασικές θέσεις και προσανατολισμούς του, που δεν κρύβει μέσα σε ένα πέπλο ιδεολογικής και πολιτικής απροσδιοριστίας αλλά τις έχει καταθέσει δημόσια.»

Η ανακοίνωση του Λεωνίδα Γρηγοράκου:
«Το ΠΑΣΟΚ μας έκανε γνωστούς στην κοινωνία. Επίκαιρο είναι το ΠΑΣΟΚ. Δεν μπορώ να είμαι με τη δεξιά γιατί είμαι αντιδεξιός. Δεν μπορώ να είμαι με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί είμαι αντιλαϊκιστής. Η αξία του ΠΑΣΟΚ δεν αντικαθίσταται με τίποτε. Είναι αναγκαία για τη χώρα η επιστροφή με το ΠΑΣΟΚ. Ας αποφασίσει η κοινωνία ποιος θα είναι στη Χαριλάου Τρικούπη. Και όχι το αντίστροφο. Πάμε σε ένα καινούργιο ΠΑΣΟΚ.

Σε αυτή τη μάχη θα είμαι με τον Ανδρέα Λοβέρδο.
Ο πρώτος λόγος είναι γιατί είναι ένας μορφωμένος άνθρωπος.
Δεύτερον γιατί είναι πολύ εργατικός.
Τρίτον είναι κοινοβουλευτικός άνδρας με μεγάλες μάχες κερδισμένες.
Τέταρτον γιατί είναι έντιμος και δεν θα αφήσει ποτέ ξεκρέμαστη την παράταξη.

Πάμε στις 5 του Δεκέμβρη να ψηφίσουμε αρχηγό αλλά πάνω να φτιάξουμε ένα μεγάλο
μεταρρυθμιστικό κόμμα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα