Αγκάθι οι υψηλές τιμές καυσίμων για τους αδειούχους του καλοκαιριού

από fimotro

Η κατάσταση είναι ρευστή και μη προβλέψιμη, λένε οι ειδικοί

Αναγκασμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη είναι οι αδειούχοι του Ιουλίου που πραγματοποιούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, καθώς οι τιμές στα καύσιμα έχουν ανοδική πορεία και μεταβάλλονται συνεχώς.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Υγρών Καυσίμων Γιώργο Ασμάτογλου, την περασμένη εβδομάδα είχαμε μειώσεις στις τιμές και της αμόλυβδης και του πετρελαίου κίνησης, άρα ακόμη στα πρατήρια είναι μειωμένες οι τιμές.

Ο ίδιος ωστόσο δήλωσε στην ΕΡΤ ότι από αύριο διαμορφώνονται οι νέες τιμές θα δούμε μικρή αύξηση στην αντλία, εκτίμησε. Η κατάσταση είναι ρευστή, μη προβλέψιμη, γιατί η τιμή του μη διυλισμένου προϊόντος δεν είναι ανάλογη με τις διεθνείς τιμές του αργού, είπε.

Υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες που υπεισέρχονται στην τελική τιμή που πληρώνει ο Έλληνας καταναλωτής.

Όσον αφορά στην κίνηση, την Παρασκευή είχαμε πολύ μεγάλη λόγω των αδειούχων του Ιουλίου, το Σάββατο και την Κυριακή είχαμε πολύ μεγάλη μείωση, είπε.

Τουλάχιστον κατά 30% έχει μειωθεί η τοπική και η καθημερινή μετακίνηση και η μετακίνηση κατά τις αργίες, έχει μαζευτεί πάρα πολύ ο κόσμος, είπε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα