27 Απριλίου 2024
27 Απριλίου 2024

Χατζηνικολάου για τον ΔΟΛ: Eκφράζω την συμπαράστασή μου στους εργαζόμενους

από fimotro

Το δικό του σχόλιο για τις εξελίξεις στον ΔΟΛ έκανε σήμερα στην ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real fm ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο γνωστός δημοσιογράφος επισήμανε ότι “σήμερα είχαμε μια πολύ άσχημη εξέλιξη στον χώρο του Τύπου. Μια ιστορική εφημερίδα δεν κυκλοφόρησε, ΤΑ ΝΕΑ δεν είναι στο περίπτερο σήμερα καθώς από χθες ξεκίνησε απεργιακός κύκλος των απλήρωτων εργαζομένων. Είναι μια άσχημη ημέρα γιατί μιλάμε για μια ιστορική εφημερίδα και για έναν δημοσιογραφικό οργανισμό, τον ΔΟΛ που μετρά πάνω από έναν αιώνα ζωής”. Και συνέχισε : “Περισσότεροι από 500 άνθρωποι εργάζονται στον ΔΟΛ”. Για να καταλήξει με μια ευχή : “Θέλω να εκφράσω από βάθους καρδίας, από βάθους ψυχής την συμπαράστασή μου στους εργαζόμενους, στους ανθρώπους του ΔΟΛ και να ευχηθώ να είναι προσωρινά τα προβλήματα. Εύχομαι να είναι προσωρινά τα προβλήματα και να μπορέσουν ενωμένοι να τα ξεπεράσουν”.

Σ.Σ. Fimotro : κύριος όπως πάντα ο Χατζηνικολάου. Ενώ έχει δεχθεί αναίτιες και προσωπικές επιθέσεις από τις εφημερίδες του Ψυχάρη και τον ίδιο τον Ψυχάρη, ευχήθηκε το συγκρότημα να βρει τον δρόμο του και να συνεχίζουν την εργασία τους οι απασχολούμενοι. Αυτά να τα βλέπει ο Ψυχάρης, που εντελώς αναίτια εξαπέλυε επιθέσεις σε δημοσιογράφους και παλιούς του φίλους, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει το αρρωστημένο “εγώ” του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα