26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Φέτος η HORECA θα έχει πολύ… κάπνισμα!

από fimotro

Τα τελευταία χρόνια ηpad εταιρεία Εκλεκτά Αλλαντικά Παντέρη, σε κάθε παρουσία της σε εκθέσεις του κλάδου των τροφίμων, δίνει νέες διαστάσεις στη γεύση με καινοτόμα και μοναδικά προϊόντα. Το 2016 στην HORECA την παράσταση έκλεψαν η Καπνιστή ψητή πάπια και “Το Λουκάνικο… Αλλιώς, μια διαφορετική πρόταση του αγαπημένου μεζέ σε διάφορα σχήματα, Τετράγωνο για τόστ, Παραλληλόγραμμο για σάντουϊτς, Στρογγυλό για burger!Φέτος οι προτάσεις των Εκλεκτών Αλλαντικών Παντέρη έχουν πολύ… κάπνισμα! Και φυσικά αναφερόμαστε στην εκλεκτή σειρά των καπνιστών προϊόντων που έχουν αποσπάσει διεθνείς διακρίσεις και βραβεία, όπως η καπνιστή μπριζόλα που επιβραβεύτηκε με δύο χρυσά αστέρια στα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης και ποιότητας -(Superior Taste Awards) το 2015.

Επισκεφτείτε τα Εκλεκτά Αλλαντικά Παντέρη στη HORECA 2017 στο Metropolitan Expo από 10 ως και 13 Φεβρουαρίου, στο περίπτερο HALL 4 / STAND A03, μόνο με την επίδειξη της επαγγελματικής σας κάρτας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα