26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Τραγωδία: Νεκροί και οι τρεις αγνοούμενοι ψαράδες στη Ρόδο!

από fimotro

Σε ναυτική τραγωδία εκτιλύχθηκε η εξαφάνιση των ψαράδων στην Ρόδο.
Νεκροί εντοπίστηκαν από λιμενικούς οι τρεις ερασιτέχνες ψαράδες των οποίων τα ίχνη είχαν χαθεί από χθες το βράδυ. Οι τρεις ψαράδες ηλικίας 72, 67 και 64 χρονών βρέθηκαν σε βραχώδη περιοχή στο Πρασονήσι σήμερα το πρωί , ενώ όλη τη διάρκεια της νύκτας υπήρξε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους.
Τα αίτια της τραγωδίας, που έχει αναστατώσει το νησί της Ρόδου, παραμένουν αδιευκρίνιστα. Σημειώνεται ότι οι τρεις φίλοι είχαν πάει για ψάρεμα χθες και γύρω στις 10.00 το βράδυ επικοινώνησαν με συγγενικά τους πρόσωπα ζητώντας βοήθεια.
Αυτό που παραμένει αδιευκρίνιστο είναι ο αριθμός των επιβαινόντων στη βάρκα. Ο Κωνσταντίνος Μαντικός, ο οποίος συμμετέχει στις έρευνες, δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό ακόμα ενός ατόμου, καθώς η συγκεκριμένη παρέα ψαράδων συνήθιζε να πηγαίνει μαζί για ψάρεμα.
Σε κάθε περίπτωση, όπως ο ίδιος είπε, ο Λιμενάρχης έχει ενημερώσει τις οικογένειες των θυμάτων για τον εντοπισμό των σορών τους.
Τις Αρχές είχε ειδοποιήσει από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης ο γιος ενός εκ των επιβαινόντων. Από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν οι έρευνες στις οποίες συμμετέχει και Super Puma.
Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι καλές κι αυτό, σύμφωνα με τον Κ.Μαντικό, σημαίνει ότι ενδέχεται η βάρκα να χτύπησε σε κάποιο βράχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα