27 Απριλίου 2024
27 Απριλίου 2024

Το Mega τελικά έκανε μεγάλη ζημιά στο Βήμα της Κυριακής!

από fimotro

Πολλές φορές οι αριθμοί λένε την αλήθεια. Και στην περίπτωση του Βήματος της Κυριακής επιβεβαιώνουν την πραγματικότητα. Όπως γράφαμε χθες (εδώ) το Βήμα της Κυριακής για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια πέρασε στην πρώτη θέση των πωλήσεων στον Κυριακάτικο Τύπο. Τόσα χρόνια που το Mega στήριζε τα θέματα και τις προσφορές του δεν μπορούσε να πιάσει την πρώτη θέση και ήταν μονίμως πίσω από την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία (πολύ πιο παλιά) και εν συνεχεία από το Πρώτο Θέμα και την Καθημερινή της Κυριακής. Την προηγούμενη Κυριακή, χωρίς τη βοήθεια του Μεγάλου Καναλιού που δεν παίζει ζωντανό πρόγραμμα και δεν έπαιξε διαφήμιση του Βήματος σε αυτό, κατάφερε να πιάσει την πρώτη θέση. Η διαπίστωση είναι πικρή για το Mega.  Αντί να βοηθήσει, τελικά σε βάθος χρόνου ζημίωσε το Βήμα της Κυριακής! Περίεργο αλλά πέρα για πέρα αληθινό.

Σ.Σ. Fimotro: Σημαντικό ρόλο στην άνοδο του Βήματος έπαιξε και ο τρόπος που ασκεί αντιπολίτευση στην κυβέρνηση. Σε αντίθεση με τα ΝΕΑ ακολουθεί μια πιο ήπια αντιπολιτευτική τακτική. Αυτή η αντιπολίτευση του δίνει πολλές χιλιάδες φύλλα από αναγνώστες που δεν θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν κραυγάζουν εναντίον του, αλλά εξίσου σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι αποχώρησε ο Ψυχάρης, ένα πρόσωπο που είχε ταυτισθεί με τις μνημονιακές κυβέρνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα