26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Το βρετανικό παλάτι διαψεύδει τις φήμες περί θανάτου του Φιλίππου

από fimotro

Δεν αφορά τελικά θέμα υγείας κάποιου εκ των μελών της βασιλικής οικογένειας η έκτακτη σύσκεψη όλων των υπαλλήλων της βασιλικής οικογένειας από όλη την χώρα που συγκλήθηκε σήμερα Πέμπτη στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Αρχικά η είδηση της σύσκεψης, η οποία ανακοινώθηκε με ιδιαίτερα ασυνήθιστο τρόπο, προκάλεσε εικασίες σε σχέση με την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ ενώ αργότερα διέρρευσε ότι πέθανε ο σύζυγος της βασίλισσας ο 95χρονος πρίγκιπας Φίλιππος. Οι φήμες ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Για παραπλανητικές φήμες έκανε λόγο ο βασιλικός συντάκτης του ΒΒC.

Οι υπάλληλοι από τις βασιλικές κατοικίες σε όλη τη χώρα έχουν λάβει εντολή να παραστούν σήμερα στο Λονδίνο για να τους μιλήσει ο Λόρδος Τσάμπερλεν, ανώτατος υπάλληλος της βασιλικής οικογένειας και δεξί χέρι της βασίλισσας ο εξ απορρήτων Σερ Κρίστοφερ Γκέιντ.

Όσον αφορά στη βασίλισσα Ελισάβετ, έχει μόλις γυρίσει από τις παρατεταμένες πασχαλινές διακοπές της στο Ουίνσδορ. Η ίδια έκλεισε τα 91 τον περασμένο μήνα, ενώ ο σύζυγός της είναι 96 ετών.

Ένας αξιωματούχος του Μπάκιγχαμ δήλωσε στο Associated Press ότι κλήθηκε συνάντηση βασιλικού νοικοκυριού, αλλά «δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα