26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Αναστάτωση στο Μπάκιγχαμ – Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε η Ελισάβετ!

από fimotro

1Αναστάτωση επικρατεί στο παλάτι του Μπάκιγχαμ – αλλά και στη βρετανική κοινωνία- καθότι η βασίλισσα Ελισάβετ κάλεσε όλο το βασιλικό προσωπικό που εργάζεται στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ να επιστρέψει εσπευσμένα στο Λονδίνο απ’ όπου κι αν βρίσκεται σε μία έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο ιδιαίτερος της βασίλισσας εγείροντας ανησυχίες τόσο για την ίδια τη μονάρχη όσο και για τον σύζυγό της Δούκα του Εδιμβούργου, πρίγκιπα Φίλιππο.
Η συνάντηση ανακοινώθηκε αργά χθες το βράδυ και όπως είναι φυσικό προκάλεσε αναστάτωση σε μεγάλη μερίδα κόσμου καθότι κανείς δεν γνωρίζει τι πρόκειται να ανακοινώσει ο επικεφαλής προσωπικού της Ελισάβετ.
Υπάλληλοι από της κατοικίες της Ελισάβετ, από την Σκωτία, την Ουαλία αλλά και τα περίχωρα του Λονδίνου πρόκειται να είναι παρόντες στη συνάντηση, με τους αναλυτές να υποστηρίζουν πως η ανακοίνωση που θα γίνει έχει να κάνει είτε με την ίδια είτε με τον σύζυγό της, Φίλιππο, Δούκα του Ενδιβούργου.
Ωστόσο, το ενδεχόμενο να ανακοινωθεί στους εργαζόμενους πως η βασίλισσα πρόκειται να παραιτηθεί θεωρείται μάλλον απίθανο, καθώς η ίδια έχει επανειλημμένως δηλώσει ότι όσο ζει θα υπηρετεί τους Βρετανούς.
Η Ελισάβετ έγινε 91 τον περασμένο μήνα, ενώ ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος θα γίνει 96 τον Ιούνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα