26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Το Α.Τ. Πεύκης που δέχθηκε σήμερα επίθεση από κουκουλοφόρους επισκέφθηκε ο Κ. Μητσοτάκης

από fimotro

Λίγες ώρες μετά την επίθεση κουκολοφόρων με βόμβες μολότοφ στο ΑΤ Πεύκης, προκαλώντας φθορές σε τρία αυτοκίνητα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης​, επισκέφτηκε το τμήμα της περιοχής.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε ενημέρωση από τους αξιωματικούς του αστυνομικού τμήματος.

Το περιστατικό

Καταδρομική επίθεση κατά του αστυνομικού τμήματος στην Πεύκη που βρίσκεται στην οδό Κονίτσης, πραγματοποίησε ομάδα δέκα ατόμων που εκτόξευσε βόμβες μολότοφ στις 2 τα ξημερώματα με αποτέλεσμα να “λαμπαδιάσουν” τρία αυτοκίνητα.

Οι νεαροί, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, αιφνιδίασαν τους αστυνομικούς που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο τμήμα, εκτοξεύοντας πέντε μολότοφ κατά των οχημάτων με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά που είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή δυο υπηρεσιακών αυτοκινήτων της ΕΛ.ΑΣ και ένα ΙΧ ιδιώτη. Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν δύο φορές στον αέρα, για εκφοβισμό.

Στο σημείο έσπευσαν δυο οχήματα της πυροσβεστικής με 6 άνδρες, που κατάσβεσαν την φωτιά. Οι δράστες μετά την επίθεση χάθηκαν στα γύρω στενά και αναζητούνται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα