27 Απριλίου 2024
27 Απριλίου 2024

Τζανακόπουλος: Δεκτό το αίτημα της ΝΔ για προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή

από fimotro

Θετική εμφανίζεται η κυβέρνηση στο αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή σχετικά με τη συμφωνία στο Εurogroup της Πέμπτης, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Με συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Τζανακόπουλος ανέφερε πως η κυβέρνηση δεν προτίθεται να κάνει «όσα έκαναν οι προηγούμενες κυβέρνησεις», οι οποίες απέρριπταν τα αιτήματα της αντιπολίτευσης.

Σε ό,τι αφορά στην απόφαση του Eurogroup, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως τους επόμενους μήνες θα έχουν γίνει τόσα πολλά που θα γίνει σαφές σε όλους ότι τον Αύγουστο του 2018 «θα έχουμε βγει από τα μνημόνια».

Διέψευσε επίσης τα σενάρια περί ανασχηματισμού, αναφέροντας πως θεωρεί ότι δεν υπάρχει λόγος και κανένα τέτοιο ζήτημα.

Σχετικά με τις δηλώσεις του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για τις σχέσεις του πρωθυπουργού με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο κ. Τζανακόπουλος ανέφερε πως ο γερμανός ΥΠΟΙΚ επιχειρεί να εξάγει την πολιτική κρίση που σοβεί στο κόμμα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα