26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Συνελήφθη ο δολοφόνος του άστεγου, το πτώμα του βρέθηκε μέσα σε κάδο σκουπιδιών

από fimotro

Ένας 59χρονος συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ., ως ο δράστης του εγκλήματος με θύμα ηλικιωμένο, η σορός του οποίου είχε βρεθεί την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου σε κάδο απορριμμάτων στη Δάφνη.

Σύμφωνα με την αστυνομία το θύμα που ήταν άστεγος «φιλοξενήθηκε» από τον δράστη, που επίσης είναι άστεγος, σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου που χρησιμοποιούσε ως κατάλυμα. Μετά από παραμονή 4-5 ημερών, ο 59χρονος στραγγάλισε το θύμα του και ακολούθως απέκρυψε τη σορό στο εσωτερικό του καταλύματος και το βράδυ της 11ης Ιανουαρίου τη μετέφερε και την πέταξε σε κοντινό κάδο απορριμμάτων.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δράστη, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, αιτία των πράξεών του ήταν η εριστική και υβριστική συμπεριφορά του θύματος προς τον ίδιο.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του για ανθρωποκτονία από πρόθεση και συνελήφθη χθες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα