26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Συναγερμός στην ΕΛΑΣ από βόμβα σε σακίδιο στο υπ. Εργασίας

από fimotro

1Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τη 1:20 τα ξημερώματα της Δευτέρας στην αστυνομία μετά το τηλεφώνημα αγνώστου για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο κτήριο του υπ. Εργασίας στην οδό Σταδίου.
Άγνωστος, τηλεφώνησε στη 1:20 ώρα στην Εφημερίδα των Συντακτών και είπε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός, στο υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου, ο οποίος επρόκειτο να εκραγεί σε 40 λεπτά, τονίζοντας ότι δεν επρόκειτο για φάρσα.
Αμέσως διακόπηκε η κυκλοφορία από την αστυνομία που απέκλεισε την περιοχή.
ΒΟΜΒΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Οι πυροτεχνουργοί του ΤΕΕΜ, αφού πέρασε το διάστημα των 40΄που είχε δώσει ο άγνωστος που έκανε το προειδοποιητικό τηλεφώνημα, προχώρησαν διαδοχικά από τις 4.30 περίπου τη νύχτα, σε τρεις ελεγχόμενες εκρήξεις για την διάσπαση του εκρηκτικού μηχανησμού.
ΒΟΜΒΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Κατά τις ίδιες πληροφορίες μετά από ελεγχόμενη έκρηξη στο σακίδιο οι άνδρες των ΤΕΕΜ διαπίστωσαν ότι στο σακίδιο υπήρχε ένας εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος δεν ενεργοποιήθηκε – άγνωστο γιατί.
ΒΟΜΒΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Πλέον οι αστυνομικοί εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή ελπίζοντας ότι θα έχει καταγραφεί η πορεία του ή των αγνώστων που άφησαν το σακίδιο ενώ την ίδια ώρα στα εγκληματολογικά εργαστήρια θα προσπαθήσουν να βρουν στοιχεία από ό,τι έμεινε από τον εκρηκτικό μηχανισμό.
Η βόμβα ήταν μέσα σε ένα σακίδιο πλάτης, τοποθετημένο σε κάγκελο της εσοχής μπροστά απο την είσοδο του Υπουργείου. Παραμένει κλειστή η οδός Σταδίου, μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας που θα γίνερι από το ΤΕΕΜ και την Εγκληματολογική Υπηρεσία, για την συλλογή των υπολοιμάτων που θα δείξουν το είδος και την συνδεσμολογία του εκρηκτικού μηχανισμού.
Άνοιξε πριν από λίγα λεπτά η οδός Σταδίου όπου είχε διακοπεί η κυκλοφορία λόγω του εκρηκτικού μηχανισμού που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο του υπουργείου Εργασίας. Αυτή την ώρα η κυκλοφορία γίνεται κανονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα