27 Απριλίου 2024
27 Απριλίου 2024

Στο αρχείο η έρευνα για τον θάνατο του Αλέξανδρου Βέλλιου

από fimotro

Στο αρχείο μπήκε η δικογραφία που σχηματίστηκε για τις συνθήκες θανάτου του Αλέξανδρου Βέλλιου. Από την προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε δεν προέκυψαν πρόσωπα που να συνέδραμαν τον Αλέξανδρο Βέλλιο στην επιθυμία του να δώσει τέλος στη ζωή του κι έτσι η εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του δημοσιογράφου αρχειοθετήθηκε.

Ο Αλέξανδρος Βέλλιος, απεβίωσε ακριβώς πριν από ένα χρόνο. Και όπως είναι γνωστό είχε προηγηθεί η δημοσιοποίηση της επιθυμίας του να δώσει τέλος στη ζωή του με ευθανασία. Ακολούθησε όμως, δημοσίευμα σε ηλεκτρονική σελίδα, στο οποίο, μεταξύ άλλων, γινόταν αναφορά σε σύριγγα με δηλητήριο και γιατρό πρόθυμο να τον βοηθήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίου διενεργήθηκε έρευνα για να εξακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου του Αλέξανδρου Βέλλιου,αλλά επειδή δεν προέκυψε συμμετοχή προσώπου που να είχε ρόλο στην υπόθεση αυτή ο φάκελος τέθηκε στο αρχείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα