26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Στους 21 οι νεκροί σε καρναβάλι στη Βολιβία

από fimotro

Στους 21 ανέρχονται οι νεκροί και σε 72 οι τραυματίες από τα πολλά περιστατικά που σημειώθηκαν το Σάββατο στην Ορούρο, της Βολιβίας, κατά την πρώτη ημέρα του πολύ δημοφιλούς καρναβαλιού που γίνεται στην πόλη της Βολιβίας, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το πιο σοβαρό δυστύχημα με τους περισσότερους νεκρούς ήταν η έκρηξη φιάλης αερίου από την οποία σκοτώθηκαν οκτώ άνθρωποι και τραυματίστηκαν 47 στην πόλη, η οποία βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της Βολιβίας.

Οι άνθρωποι που τραυματίστηκαν σοβαρά διακομίσθηκαν σε νοσηλευτικά ιδρύματα στην Λα Πας, διευκρίνισε υπεύθυνος του υπουργείου Υγείας.

Η κυβέρνηση της Βολιβίας υπολογίζει σε περίπου 400.000 αυτούς που θα επισκεφθούν την Ορούρο, η οποία έχει περίπου μισό εκατομμύριο κατοίκους, για το διάσημο καρναβάλι της, που είναι το μεγαλύτερο θρησκευτικό και φολκλορικό φεστιβάλ που διοργανώνεται στη χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα