27 Απριλίου 2024
27 Απριλίου 2024

Στα χνάρια του Τραμπ ο Πούτιν – Ιδού η νέα ερωμένη του! (εικόνες)

από fimotro

Τη φημολογούμενη ξέφρενη προσωπική ζωή του Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως ζήλεψε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν και σύμφωνα με τα κουτσομπολιά, θέλησε να «απαντήσει» με μια ακόμα πιο «καυτή» και νεαρή ερωτική σύντροφο.

Το… αντίπαλον δέος λοιπόν της Στόρμι Ντάνιελς, ακούει στο όνομα Βικτόρια Λοπίρεβα και αποτελεί την πρέσβειρα του Μουντιάλ 2018 της Ρωσίας. Η 34χρονη είναι η νικήτρια στα καλλιστεία της χώρας της το 2003 και όπως θα διαπιστώσετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, είναι ομολογουμένως χάρμα ιδέσθαι. Οι «κακές γλώσσες» λοιπόν, θέλουν την εκθαμβωτική καλλονή να «κέρδισε» το πόστο της στο επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου χάρη στις… υπηρεσίες της προς τον Ρώσο πρόεδρο.

Μάλιστα ανήμερα των εκλογών της 18ης Μαρτίου κάλεσε τους ακολούθους της στα social media να πάνε να ψηφίσουν, ενώ την επομένη της αναμενόμενης νίκης του Πούτιν σχολίασε: «Μια νέα εβδομάδα κι ένα αίσθημα σταθερότητας για τα επόμενα έξι χρόνια;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα