26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Πυροβολισμοί από Καλάσνικοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαρ. Τρικούπη!

από fimotro

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πιν από λίγο σημειώθηκαν πυροβολισμοί από Καλάσνικοφ κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, στην Χαριλάου Τρικούπη, στα Εξάρχεια!

Μαρτυρίες εργαζομένων στα γραφεία αναφέρουν ότι άγνωστοι άνοιξαν πυρ κατά των γραφείων και της διμοιρίας των ΜΑΤ που είναι σταθμευμένη σχεδόν έξω από το κτήριο, μέσα στο οποίο βρίσκονταν περίπου 30 άνθρωποι.

Οπως μεταδίδει ο Antenna, οι υπάλληλοι και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ αφού καλύφθηκαν όπως μπορούσαν στο άκουσμα των πυροβολισμών κι αφού ξεπέρασαν το αρχικό σοκ, μετά και τις συμβουλές των αστυνομικών, εγκατέλειψαν το κτήριο.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι άγνωστοι, που ξεκίνησαν από την γωνία της Ζωοδόχου Πηγής με την Διδότου, έριξαν 4-5 σφαίρες κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, στην Χαριλάου Τρικούπη 50.

Όπως λένε οι αστυνομικοί, ενδεχομένως, στόχος του δράστη να ήταν ο φρουρός που βρίσκεται πάντα επί της οδού Διδότου.

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί 4 κάλυκες, ενώ δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός. Μαρτυρίες λένε ότι μία από τις σφαίρες έχει «τρυπήσει» κατάστημα με ενδύματα, που βρίσκεται δίπλα στα γραφεία του Κινήματος.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στον ΣΚΑΙ μίλησε για επίθεση κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ με όπλο. Είπε ότι το γεγονός πως δεν θρηνήσαμε ζωές είναι ευτυχές. «Κάποια στιγμή πρέπει να μπει μια σειρά στην ασφάλεια των πολιτών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα