27 Απριλίου 2024
27 Απριλίου 2024

Πολύ αργά κατάλαβε ο Μαρινάκης ότι οι παίκτες που του φόρτωσαν δεν κάνουν ούτε για το ερασιτεχνικό

από fimotro

Εμείς τα γράφαμε από την αρχή της χρονιάς. Με τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές που του εισηγήθηκαν να πληρώσει και να φέρει στον Ολυμπιακό, την ομάδα θα την σιχαθούν και οι πιο φανατικοί της φίλαθλοι. Τότε ήμασταν εμπαθείς και θέλαμε το κακό του Ολυμπιακού. Τώρα βέβαια δικαιωθήκαμε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατάλαβε ότι αυτοί οι παίκτες είναι πραγματικά για τα μπάζα. Λογικό λοιπόν να είναι έξω φρενών με την εμφάνιση όλης της ομάδας στα Γιάννινα ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στον οποίο ο Ολυμπιακό υπέστη βαριά ήττα με 3-0 ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έστειλε ένα μήνυμα σε παίκτες και μέλη του προπονητικού επιτελείου με πολύ σκληρά λόγια. «Κανονικά έπρεπε αντί να γυρίσετε να μείνετε όλοι εκεί διότι δεν μπορεί να είστε παίκτες του Ολυμπιακού εσείς… Αντί να σας πούμε καλές διακοπές θα σας πούμε να πάτε να πνιγείτε. Και ισχύει για όλους σας. Παίκτες και προπονητές. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στο Ρέντη και δεν φταίει κανένας άλλος, φταίω εγώ που σας πήρα και σας χρυσοπληρώνω», ήταν το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη το οποίο μεταφέρθηκε στους παίκτες από τους υπεύθυνους των ερυθρολεύκων.

Σ.Σ. Fimotro: Εάν κρατήσει έστω και έναν παίκτη την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός πραγματικά θα είναι άξιος της μοίρας του. Και εάν δεν καταλάβει ότι πρέπει να φέρει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και κυρίως Έλληνες, πάλι τα ίδια θα γράφουμε και του χρόνου. Ο ίδιος έχει το μαχαίρι και το πεπόνι. Ας πάρει λοιπόν τις αποφάσεις του γιατί με την ίδια εικόνα, από Σεπτέμβριο θα πηγαίνουν μόνο 500 άτομα στο γήπεδο. Μόνο οι συγγενείς των ποδοσφαιριστών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα