26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Ποια είναι η μικρή Μελίνα για την οποία μίλησε ο Άδωνις στη Βουλή (βίντεο)

από fimotro

Στην τετράχρονη Μελίνα αναφέρθηκε σήμερα από το βήμα της Βουλής ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης. 

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε από το βήμα: κλείνοντας την ομιλία του κατηγόρησε προσωπικά τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και τη γενική επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου. Μάλιστα την τελευταία κατηγόρησε ότι «κρατά στα συρτάρια της» το πόρισμα για το θάνατο τετράχρονου κοριτσιού στην Κρήτη κατά την διάρκεια χειρουργικής επέμβασης στην οποία συμμετείχε συγγενής του υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

Δείτε το απόσπασμα στο 37 λεπτό του βίντεο 

Ποια ήταν η μικρή Μελίνα

Ήταν 29 Δεκεμβρίου του 2015 όταν η 4χρονη Μελίνα Παρασκάκη ξεψύχησε μετά από μία επέμβαση ρουτίνας για κρεατάκια στη μύτη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Η υπόθεση της είχε συγκλονίσει εκτός από την Κρήτη και ολόκληρο το Πανελλήνιο, με τους γονείς της απαρηγόρητοι να θρηνούν το χαμό του παιδιού τους.

Ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού συγκλονίζει με ανάρτησή του στο Facebook, στην οποία αναφέρεται στο χρονικό της τραγωδίας, επισημαίνει ότι δύο χρόνια μετά το θάνατο της δεν έχει γίνει ακόμα το δικαστήριο και ζητά άμεσα δικαιοσύνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα