26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Πανικός στη Μόσχα! 15χρονος άνοιξε πυρ σε σχολική αίθουσα

από fimotro

Έφηβος άνοιξε πυρ μέσα σε αίθουσα σε σχολείο της Μόσχας και πέταξε χειροβομβίδες καπνού. Τραυματίστηκαν μια δασκάλα και τρεις μαθητές, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Ria Novosti, επικαλούμενο πηγή της αστυνομίας, ενώ ο δράστης συνελήφθη.

“Ο νεαρός που άρχισε να πυροβολεί συνελήφθη, αλλά υπάρχουν τραυματίες” δήλωσε η πηγή του πρακτορείου.

Η υπηρεσία επιτήρησης του σχολείου δήλωσε επίσης στο Ria Novosti ότι “τραυματίσθηκαν τέσσερα άτομα, μια δασκάλα και τρεις μαθητές… Δεν υπάρχουν νεκροί”, προσθέτοντας ότι οι μαθητές τραυματίσθηκαν επειδή πήδηξαν από τα παράθυρα”.

«Άκουσα πυροβολισμούς, ήχους πυροβολισμών. Φύγαμε από τις εξόδους κινδύνου. Υπήρχε καπνός παντού», δήλωσε στο RT ένα μαθητής που βρισκόταν στο σχολείο την ώρα της επίθεσης και όπως είπε γνώριζε τον δράστη: “Τον λένε Μιχαήλ. Είναι ένα πολύ εσωστρεφές άτομο. Όλοι λέγανε ότι ήταν παράξενος. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ήθελε να το κάνει καιρό αυτό, αλλά όλοι νόμιζαν ότι αστειεύεται “, είπε.

Μάλιστα, σε ένα ρωσικό δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης, ο δράστης φέρεται να έχει γράψει στο status του «delete my life 05.09.17».

Σύμφωνα με Twitter που ανάρτησε ο δημοσιογράφος Ντμίτρι Μλπίνικοφ, ”στη τάξη επικράτησε πανικός και τα παιδιά άρχισαν να πηδούν από τα παράθυρα, πέφτοντας στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να υποστούν κατάγματα και τραυματισθούν …ενώ το σχολείο στη συνέχεια εκκενώθηκε”. Η δασκάλα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε ένα τοπικό σχολείο στην πόλη Ιβαντέγιεφκα, περίπου 20 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Μόσχας.

“Τα παιδιά στάλθηκαν σπίτι. Το σχολείο θα κλείσει σήμερα. Οι τάξεις ξεκινούν αύριο”, διευκρινίστηκε από την υπηρεσία επιτήρησης του σχολείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα