27 Απριλίου 2024
27 Απριλίου 2024

Πανδαιμόνιο στο Σύνταγμα από την βόλτα του Γαλλικού προεδρικού ζεύγους! (live)

από fimotro

Κυκλοφοριακό κομφούζιο πριν από λόγο στο κέντρο της Αθήνας και ειδικότερα στη πλατεία Συντάγματος από κόσμο που έσπευσε να δει από κοντά το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας, Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν.

Μπορεί Emmanuel και Brigitte Macron να είχαν προγραμματίσει να αναχωρήσουν από την Ελλάδα σήμερα στις 16:00 το απόγευμα, ωστόσο το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας έκανε την ανατροπή και άλλαξε το πρόγραμμά του, σπάζοντας το εθιμοτυπικό πρωτόκολλο.

Το ζεύγος θα αποχωρούσε από το Γαλλικό Ινστιτούτο στις 15:15. Καθυστέρησε, όμως, και τελικά έφυγε στις 15:50. Ωστόσο, ο Macron επέλεξε να πάει στο Σύνταγμα αντί για το αεροδρόμιο όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Εκεί στην πλατεία που ήταν γεμάτη, ο Macron μπήκε στο πλήθος, άρχισε να αγκαλιάζεται με κόσμο, και να βγάζει selfies με μικρούς και μεγάλους, όντας ιδιαίτερα προσιτός με όποιον τον πλησίαζε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα