27 Απριλίου 2024
27 Απριλίου 2024

Ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας με τον Κώστα Μπακογιάννη για την ανεργία

από fimotro

unnamed-2Κεντρικός ομιλητής σε ημερίδα με θέμα την ανεργία των νέων και το φαινόμενο της φυγής των νέων επιστημόνων στο εξωτερικό (Brain Drain) ήταν ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας Δρίκος Αρμόδιος σε εκδήλωση που διοργάνωσε, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στην πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας, η ΤΟ. της ΟΝΝΕΔ, με ομιλητή τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη. Την εκδήλωση προλόγισαν ο πρόεδρος της τοπικής ΟΝΝΕΔ, Τάσος Κοσκολέτος και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Δημ. Τ.Ο. Ρένος Αρβανίτης. Την συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Νίκος Ανδρίτσος.

Ειδικότερα κατά την ομιλία του , o πρόεδρος του Ε.ΣΥ.Ν. Δρίκος Αρμόδιος αφού ευχαρίστησε θερμά τους οικοδεσπότες για την άψογη και επιτυχημένη εκδήλωση,  ανέλυσε τα χαρακτηριστικά του φαινομένου, παρουσίασε προτάσεις προς επίλυση του και τόνισε ότι το μείζον  για τους νέους είναι η αναξιοκρατία και η ηθική έκπτωση που πλήττει την χώρα .

Ολοκληρώνοντας τη συνάντηση, όλοι οι φορείς έδωσαν το σύνθημα για στήριξη  στο σύνολο της νεολαίας της χώρας και ειδικά στους  νέους επιστήμονες, ο καθείς από την πλευρά του με σκοπό την αρωγή της νέα γενιάς που έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη γενιά στην σύγχρονη μεταπολιτευτική Ελληνική ιστορία. Το ραντεβού ανανεώθηκε για την άνοιξη με τον προγραμματισμό κοινών δράσεων της Α και Β βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης και του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας για θέματα  πολιτισμού, εθελοντισμού, νεολαίας και αθλητισμού.

unnamed-3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα