26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

ΟΙ CAVALIERS ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ISAIAH THOMAS

από fimotro

Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά οι Cleveland Cavaliers κάνουν δεύτερες σκέψεις γύρω από την ολοκλήρωση της ανταλλαγής του Kyrie Irving με τον Isaiah Thomas. Κι υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος γι αυτό.

Το blockbuster trade που είχε ως πρωταγωνιστές τους Kyrie Irving και Isaiah Thomas παραμένει το talk of the town στο ΝΒΑ. Δικαιολογημένα, από την άποψη πως μιλάμε για δύο super stars του καλύτερου πρωταθλήματος του πλανήτη, με τη μετακίνησή τους από το Cleveland στη Boston (κι αντίστροφα) να αλλάζει τα δεδομένα στην Ανατολή.

Εσχάτως όμως, οι “Cavs” φέρονται να κάνουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με την ολοκλήρωση της συμφωνίας που υπάρχει με τους “Κέλτες”. Κι αυτό δεν αφορά σε κάποια ιδιοτροπία των φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος, όσο στο γεγονός πως ανησυχούν για τις ιατρικές εξετάσεις του Isaiah Thomas. Όπως αποκάλυψε ο Adrian Wojnarowski, ο βραχύσωμος γκαρντ υποβλήθηκε σε medical tests την Παρασκευή (25/8) στο Cleveland, με τους ανθρώπους της ομάδας να ανησυχούν για την κατάσταση του ισχίου του.

Οι γιατροί των Celtics ανέφεραν νωρίτερα το καλοκαίρι πως ο τραυματισμός του Isaiah Thomas δεν απαιτούσε χειρουργική επέμβαση, αλλά ξεκούραση και αποκατάσταση με τη βοήθεια φυσικοθεραπευτή. Παρολ’ αυτά, ο παίκτης δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τρέξιμο, γεγονός που μεγαλώνει τον προβληματισμό στις τάξεις της νέας του ομάδας.

Ο τραυματισμός που κουβαλάει από πέρσι λοιπόν, φαίνεται πως μπορεί να αλλάξει κάπως τα δεδομένα στη συμφωνία που υπάρχει, με έναν εκ των εμπλεκομένων να αναφέρει στο ESPN πως “η κατάσταση είναι πολύ ευαίσθητη”. Μοιάζει βέβαια ακόμη δύσκολο να ακυρωθεί το deal ανάμεσα στις δύο ομάδες, από την άλλη όμως δεν αποκλείεται οι “Cavs” να ζητήσουν κάτι ακόμη από τους Celtics προκειμένου να καμφθούν οι τελευταίες αντιστάσεις τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα