26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Η απάντηση του Ζιντάν για το μέλλον του Ρονάλντο

από fimotro

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ρωτήθηκε για το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης και εξέφρασε την βεβαιότητά του για την παραμονή του Πορτογάλου στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου”.

Πεπεισμένος ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος ρωτήθηκε για το μέλλον του Πορτογάλου και εξέφρασε την βεβαιότητά του πως ο ηγέτης της ομάδας δεν πρόκειται να αλλάξει περιβάλλον.

Στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τη Βαλένθια για το πρωτάθλημα, ο “Ζιζού” ανέφερε: “Δεν θέλω να μιλήσω για την ανανέωση του Κριστιάνο και τα χρήματα που θα πάρει. Αν θέλετε κάντε μου ερωτήσεις για το ματς. Αυτό είναι θέμα του Κριστιάνο και του συλλόγου.

Αν θέλετε πάντως την άποψή μου, ο Κριστιάνο είναι εδώ και δεν φεύγει. Εδώ είναι ο σύλλογός του, εδώ είναι η πόλη του. Είναι ευχαριστημένος με όλα όσα έχει εδώ. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα