27 Απριλίου 2024
27 Απριλίου 2024

Ντ. Μπακογιάννη: Χτυπούν την Μαρέβα για να πληγεί ο Κ. Μητσοτάκης

από fimotro

«Τα εγγόνια μου δεν πρέπει να ξεχάσουν ποτέ για την δολοφονία του παππού τους. Τους μαθαίνουμε να μην έχουν μίσος και να αγαπούν» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στο κανάλι «Ε».

Η κ.Μπακογιάννη αναφερόμενη για την άδεια του Κουφοντίνα είπε «ότι τα παιδιά που ζητωκραύγαζαν που βγήκε ο Κουφοντίνας δεν είχαν γεννηθεί όταν δολοφονήθηκε ο Παύλος Μπακογιάννης. Τα εγγόνια μου ξέρουν για την δολοφονία του παππού τους. Τα παιδιά μου αγαπούν και δεν μισούν».

Για την υπόθεση των PARADISE PAPERS​ η κ.Μπακογιάννη τόνισε «ότι το ομόλογο της Μαρέβας Μητσοτάκη δεν είχε δικά της λεφτά. Η Μαρέβα ήταν διαχειρίστρια ξένων κεφαλαίων. Δεν υπάρχει θέμα πόθεν έσχες της. Στόχος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Χτυπούν την Μαρέβα για να πληγεί ο αρχηγός της ΝΔ».

Για την υπόθεση Καμμένου η κ.Μπακογιάννη είπε «ότι δεν ξέρει αν η ΝΔ κάνει πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή. Όλα τα όπλα είναι στο τραπέζι».

Τέλος η κ.Μπακογιάννη υποστήριξε ότι εκλογές βλέπει πριν από το 2019 και «ευχόμαστε η κυβέρνηση να κλείσει καλά την αξιολόγηση, γιατί είναι καλό για την χώρα το κλείσιμο της αξιολόγησης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα