26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Νεκρός άντρας σε καμπίνα πλοίου στα Χανιά – Στο νοσοκομείο ο φίλος του

από fimotro

Νεκρός μέσα στην καμπίνα του στο πλοίο «Έλυρος» βρέθηκε το πρωί επιβάτης από Πειραιά λίγο μετά την άφιξη του πλοίου στη Σούδα, στα Χανιά.

Στην καμπίνα βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση ακόμα ένας 30χρονος άνδρας που παρελήφθη άμεσα από το ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων.

Οι ταυτότητες των δύο ανδρών δεν έχουν γίνει γνωστές ενώ κανένα εύρημα δεν «δείχνει» πιθανότητα βίαιου θανάτου ή εγκληματικής ενέργειας.

Η προανάκριση είναι σε εξέλιξη από τις Λιμενικές Αρχές ενώ φέρεται να εμπλέκεται και η Ασφάλεια Χανίων καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στην καμπίνα βρέθηκαν και ναρκωτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τον κατάπλου του πλοίου και αφού είχε ξεκινήσει η αποβίβαση των επιβατών, μέλη του πληρώματος του «ΕΛΥΡΟΣ» αντιλήφθησαν οτι στη συγκεκριμένη καμπίνα παρέμεναν οι δύο επιβάτες.

Ένας από τους καμαρώτους του πλοίου, άνοιξε την πόρτα της καμπίνας και αντίκρυσε τον 36χρονο νεκρό ενώ τον 30χρονο φίλο του με έντονη δυσφορία.

Πηγή: zarpanews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα