26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Μόνο αστυνομικοί στην Λέσβο για την «υποδοχή» του Τσίπρα – Έρημη η πόλη

από fimotro

Σε ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό βρίσκεται ήδη η Μυτιλήνη, λόγω της επίσκεψης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ο οποίος θα πραγματοποιήσει ομιλία στο αναπτυξιακό συνέδριο του Βορείου Αιγαίου μετά τις επτά το απόγευμα. Αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός μετέχει σε σύσκεψη.

Οπως αποτυπώνεται σε φωτογραφίες που μεταδίδουν τοπικά μέσα και ανταποκριτές κλούβες των ΜΑΤ βρίσκονται σε δρόμους της πόλης ενώ κεντρικά σημεία έχουν αποκλειστεί από κορδέλες και δυνάμεις της Ασφάλειας.

Η ΕΛΑΣ απαντώντας σε δημοσιεύματα που ήθελαν 17 διμοιρίες των ΜΑΤ να βρίσκονται στο νησί ενημέρωσε άτυπα για το πραγματικό μέγεθος της αστυνομικής δύναμης, σημειώνοντας ότι στη Λέσβο

-Δύο διμοιρίες διατίθενται σε μόνιμη βάση για το προσφυγικό/μεταναστευτικό

-Τρεις μετέβησαν στις 2 Μαΐου εκ των οποίων οι δύο για αντικατάσταση των διμοιριών για το προσφυγικό/μεταναστευτικό

-Δύο μετέβησαν στις 27 Απριλίου έπειτα από τα πρόσφατα επεισόδια. -Στο νησί είναι διαθέσιμες και δύο διμοιρίες υποστήριξης από τοπικές δυνάμεις και αποσπασμένο προσωπικό για το προσφυγικό/μεταναστευτικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα