29 Μαρτίου 2024 / 3:22 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 3:22 πμ

Αποδοκίμασαν τον Πολάκη στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης (εικόνες & βίντεο)

από fimotro

«Θερμή» υποδοχή με πανό, συνθήματα και έντονο διάλογο επιφύλαξαν στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη κατά τα εγκαίνια του νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Μετά τον αγιασμό ο κ. Πολάκης έκοψε την κορδέλα στην κεντρική είσοδο του νοσοκομείου Μυτιλήνης και στην συνεχεία ξεναγήθηκε σχεδόν σε όλα τα ανακαινισμένα τμήματα από την διοίκηση του Βοστάνειου.

Μετά την ξενάγηση ακολούθησε παρουσίαση των πεπραγμένων στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου και διάλογος με τους εργαζομένους. Κατά την διάρκεια του διαλόγου οι τόνοι ανέβηκαν κυρίως για το θέμα του μεταναστευτικού που πλήττει και το νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Και αυτά ενώ λίγο νωρίτερα είχε προετοιμαστεί και «υποδοχή» του κ. Πολάκη από το εργατικό κέντρο, μέλη σωματείων και το ΠΑΜΕ Υγειονομικών.

Με συνθήματα όπως «δώστε λεφτά για την υγεία και όχι για του ΝΑΤΟ τα σφαγεία», «τέρμα πια στην κοροϊδία, δουλειά για όλους-μόρφωση-υγεία» οι συγκεντρωμένοι υποδέχτηκαν στην είσοδο τον υπουργό.

Τα συνθήματα και ο παλμός των συγκεντρωμένων ενόχλησαν φαίνεται τη διεξαγωγή των εγκαινίων με αποτέλεσμα να κλείσουν όλες τις πόρτες και τα παράθυρα της κεντρικής εισόδου του Νοσοκομείου.

Πηγή: lesvospost.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα