27 Απριλίου 2024
27 Απριλίου 2024

Μια εξαιρετική εκδήλωση του συλλόγου “Πίστη”

από fimotro

Χθες,στο Κολλέγιο Αθηνών πραγματοποιήθηκε μια εξαιρετική εκδήλωση. Μια εκδήλωση γεμάτη Όραμα και Ελπίδα,από άξιους ανθρώπους του συλλόγου “Πίστη”, οι οποίοι αδιάκοπα προσπαθούν ώστε όλα τα παιδάκια να γιατρευτούν, στηρίζοντας τις οικογένειες και τους γιατρούς των παιδιών! Η εκδήλωση αφορούσε την ανάγκη στο να γίνουμε όλοι μας δότες μυελού των οστών, καθότι 3 στα 4 παιδιά γίνονται απολύτως καλά! Οι συντελεστές της υπέροχης αυτής εκδήλωσης πάρα πολλοί άξιοι συνάνθρωποι μας. O Δημοτικός σύμβουλος Χρ. Τεντόμας θέλησε να εκφράσει τα συγχαρητήρια μου από καρδιάς!
Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή η προβολή της ταινίας μικρού μήκους με τίτλο ‘Bone Brothers’, όπως επίσης και η μοναδική ερμηνεία του τραγουδιού ‘Κάθε Στιγμή Μετράει’ από τον μοναδικό Γιάννη Πλούταρχο,σε μουσική του Θάνου Γεωργουλα και στοίχους του Βασίλη Παππά! “Καλή δύναμη, καλή επιτυχία στο σπουδαίο έργο σας, συγχαρητήρια και πάλι σε όλους τους συντελεστές”, κατέληξε ο Χρ. Τεντόμας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα