27 Απριλίου 2024
27 Απριλίου 2024

Μητσοτάκης στους τομεάρχες ΝΔ: Η Ελλάδα χρειάζεται σχέδιο για την επόμενη ημέρα

από fimotro

Επιχειρήσεις φεύγουν από την Ελλάδα ενώ τα μόνα έσοδα που πάνε καλά είναι αυτά από τους πλειστηριασμούς, υποστήριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην συνεδρίαση των τομεαρχών της Νέας Δημοκρατίας.

Χαρακτήρισε «εξοργιστική θρασύτητα» τους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης για πέρασμα στην ανάπτυξη και στη σκιά των γερμανικών εκλογών και της ομιλίας Μακρόν τόνισε ότι «οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα για να βάλουμε την χώρα μας σε τάξη».

«Η Ελλάδα χρειάζεται σχέδιο για την επόμενη ημέρα και μια ομάδα αποφασισμένη να προχωρήσει μπροστά. Μόνο έτσι θα καθίσει στο ευρωπαϊκό τραπέζι ως ισότιμος εταίρος», δήλωσε.

Στη ΔΕΘ παρουσιάσαμε ένα όραμα και ένα σχέδιο για το αύριο. «Στην ομιλία μου προσπάθησα όσο γίνεται περισσότεροι Ελληνες να ανακαλύψουν τον εαυτό τους στα λόγια μας».

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να εμφανίσει τον εαυτό του ως προστάτη των αδυνάτων. Κοροϊδεύει, οι πολιτικές του πολλαπλασιάζουν τη φτώχεια. Οι κοινωνικές ανισότητες έχουν αυξηθεί με αυτή την κυβέρνηση.

Η πρόταση της ΝΔ είναι η μοναδική ρεαλιστική θετική πρόταση που έχει κατατεθεί στο τραπέζι, τόνισε.

Θα στηρίξουμε την υγιή επιχειρηματικότητα, όχι αυτούς που αφήνουν τις εταιρείες να χρεοκοπούν και βγάζουν τα λεφτά στο εξωτερικό. Θα στηρίξουμε τις τράπεζες που δέχονται τις τελευταίες ημέρες κερδοσκοπική επίθεση αλλά θα ζητήσουμε από τις διοικήσεις ταχεία εκκαθάριση των προβληματικών δανείων για να υπάρξει ρευστότητα στην αγορά.

Όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινά ο προσυνεδριακός διάλογος στο κόμμα με επτά θεματικές ενότητες. Τα προσυνέδρια θα είναι ανοιχτά στην κοινωνία με συμμετοχή πολιτών και ειδικών εκτός κόμματος. Ζητούμε την εμπιστοσύνη των πολιτών, θέλουμε να μας δώσουμε την ευκαιρία να εφαρμόσουμε το σχέδιό μας. Μάθαμε από τα δικά μας λάθη, μάθαμε από τα λάθη των άλλων και δεν θέλουμε να επαναλάβουμε τα ίδια.

Η κριτική μας πρέπει να συνοδεύεται από προτάσεις, είπε στους τομεάρχες. «Δεν έχω αμφιβολία ότι πάμε καλά, αλλά δεν έχω και αμφιβολία ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα