26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Μητσοτάκης για Σκοπιανό: O Αλέξης Τσίπρας δίχασε τους Έλληνες

από fimotro

Επίθεση στον Πρωθυπουργό ότι απέφυγε να διαμορφώσει συνθήκες πραγματικής συναίνεσης καθώς επέλεξε να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις και μετά να ενημερώσει του πολιτικούς αρχηγούς για το Σκοπιανό, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης   μετά την συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τον κατηγόρησε ότι κλείνει ένα παράθυρο ευκαιρίας, ενώ σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη η κυβέρνηση προβαίνει σε υπαναχωρήσεις χωρίς να λάβει διασφαλίσεις από την άλλη πλευρά.

Ο κ. Τσίπρας δεν ενημέρωσε ποτέ ούτε το Κοινοβούλιο, ούτε τον ελληνικό λαό, είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη συνάντησή του στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό.

«Προσήλθε στη διαπραγμάτευση χωρίς να έχει εξασφαλίσει καν τη συναίνεση του κυβερνητικού του εταίρου» σχολίασε.

«Ο κατακερματισμός της λύσης σε επιμέρους θέματα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός» προειδοποίησε.

«Οι χειρισμοί του κ. Τσίπρα δεν πείθουν. Οι Έλληνες δεν εμπιστεύονται τον κ. Τσίπρα να διαπραγματευτεί τίποτα» είπε και έστειλε μήνυμα ότι δεν θα πρέπει να «ψάχνει για άλλοθι, επέλεξε να βαδίσει μόνος του».

Η Ν.Δ. υπερασπίστηκε τα εθνικά θέματα με υπευθυνότητα, και αποφασιστικότητα. Οι Έλληνες δεν εμπιστεύοντα τον κ.Τσίπρα να διαπραγματευτεί τίποτα, επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος επανέλαβε: «Δεν θα διχάσουμε τους Έλληνες για να ενώσουμε τους Σκοπιανούς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα