26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Με επιτυχία η Ετήσια Ημέρα Χορηγίας – Εθελοντισμού – Αλληλεγγύης και Εργαζομένων στο δήμο Πεντέλης

από fimotro

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε από το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης υπό την αιγίδα του Επίτιμου Προέδρου του και Δημάρχου Πεντέλης κου Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη η Ετήσια Ημέρα Χορηγίας – Εθελοντισμού – Αλληλεγγύης και Εργαζομένων την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γυμνασίου-Λυκείου της Δ.Κ. Ν.Πεντέλης.

Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα από τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δημοτικού Νέας Πεντέλης που συνοδεύονταν από την Διευθύντριά τους κα Μελπομένη Μπαραμπούτη, την δασκάλα κα Αικατερίνη Βαλλιανάτου και την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα Μαίρη Παπακωνσταντίνου και στην συνέχεια από την Μικτή Χορωδία Πάσης Ηλικίας του Γ΄ΚΑΠΗ Δ.Κ. Μελισσίων υπό την Καλλιτεχνική Διεύθυνση της Μαέστρου κας Καλλιόπης Σκιαδά,  ο Δήμαρχος και το Εθελοντικό Κλιμάκιο υποδέχτηκαν τους συμπολίτες μας και τους εργαζομένους.

Ο Δήμαρχος αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά και ευχαρίστησε θερμά όλους για την παρουσία τους, αναφέρθηκε στην δυναμική του Εθελοντισμού και της Χορηγίας που αναπτύσσονται στο Δήμο Πεντέλης και αποτελούν εκείνα τα δύο στοιχεία που μας κάνουν υπερήφανους γιατί στηρίζουν την κοινωνική συνοχή και τιμούν τον άνθρωπο.

Έκλεισε δε με την έκφραση:

Για μας τους Εθελοντές της Πεντέλης και το Δήμο Πεντέλης, στόχος μας είναι να στηρίζουμε με την εθελοντική μας προσφορά και την λειτουργία μας, την σταθερή μας θέση  «Άνθρωπος η Απάντηση στην όποια Ερώτηση».

Στην συνέχεια μοιραστήκαν τρόφιμα και δώρα σε περισσότερες από χίλιες (1000) οικογένειες  προσφορά των Χορηγών όπως παρακάτω:

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ :

 ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ Ι.Σ. ΛΑΤΣΗ

ΧΟΡΗΓΟΙ :

Εστιατόριο SASIS : Παναγή Τσαλδάρη 32-34 Μελίσσια

Εστιατόριο ΚΟΖΙ’S: Παναγή Τσαλδάρη 32-34 Μελίσσια

Εταιρεία Κωνσταντίνου Καζάκου

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ : Τατοϊου  121 Μεταμόρφωση

Εταιρεία POWERTEC ΕΠΕ:  Λ.Κηφισίας 255 Κηφισιά

KPMG Ορκωτοί Ελεγκτές ΑΕ: Στρ. Τόμπρα 3 Αγ.Παρασκευή

KPMG Σύμβουλοι ΑΕ: Στρ. Τόμπρα 3 Αγ.Παρασκευή

Ζαχαροπλαστείο DALIA: Ελ.Βενιζέλου 3 Μελίσσια

Αρτοβιομηχανία ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ: Θέση Τζήμα Κορωπί

Αρτοποιείο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΑΕΒΕ: Λ.Πεντέλης 142 Βριλήσσια

Δικηγορικό Γραφείο Αθανάσιου και Μελίνας Τσιούμα: Πανεπιστημίου 64 Αθήνα

Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ: Ελ. Βενιζέλου 16 Μελίσσια

Super Market ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Λ. Δημοκρατίας Μελίσσια

Super Market LIDL: Λ.Δημοκρατίας 4-6 Μελίσσια

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Δ.Κ. Μελισσίων

PLAYMOBIL

Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πεντέλης

Ανακύκλωση Ρούχων RECYCOM

Εταιρεία Πλαστικών Αφοί Φαλτσέτα: Φουντουκιάς 8 & Λ.Τατοϊου 230, Αχαρνές

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πατέρας Πελοπίδας από τον Ι.Ν. Αγ. Σεραφείμ-Πρ. Ηλία Πεντέλης, ο Συνταγματάρχης κ. Μπουταλούδης Ηλίας, εκπρόσωπος του Αρχηγού του ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, ο πρ. Πρόεδρος των Εφετών κ. Θεοχάρης Μπίρπος, από τους Χορηγούς της Εκδήλωσης, ο κος Ευάγγελος Χρόνης από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ι.Σ. Λάτση που είναι και ο Μέγας Χορηγός της  εκδήλωσης, οι κυρίες Δήμητρα και Κορίνα  Τζάνου και οι κύριοι Αθανάσιος και Κωνσταντίνος Τζάνος από τα καταστήματα SASIS & KOZIS, ο κ. Καζάκος Κωνσταντίνος Επιχειρηματίας και Άμισθος Σύμβουλος του Δημάρχου, η κα Πουρναροπούλου Αικατερίνη εκπρόσωπος του κου Μάριου Κυριάκου (KPMG Ορκωτοί Ελεγκτές Α.Ε. & KPMG Σύμβουλοι Α.Ε.) ο κ. Τσιούμας Αθανάσιος, Δικηγόρος (Δικηγορικό Γραφείο Αθανασίου Τσιούμα & Μελίνας Τσιούμα), ο κ. Νίκος Λιάκος από το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πεντέλης, η Αντιπρόεδρος και ο Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Μελισσίων κ.κ. Αθανασία Μακρή και Μανώλης Διακοδημητρίου.

Επίσης παρευρέθησαν, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ κ. Βλάσσης Σιώμος, οι Θεματικοί Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Ηλίας Βιλιώτης, οι Αντιδήμαρχοι και των τριών  (3) Δημοτικών Κοινοτήτων, Μελισσίων, Νέας Πεντέλης και Πεντέλης, κ.κ. Σεβαστός Βορέας, Ελευθέριος Κιτσούλης και Μιχάλης Κολιός, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Παλαιοδήμος Άγγελος – Πρόεδρος Β΄ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής και ο κ. Μωραϊτης Κωνσταντίνος, οι  Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων Δ.Κ. Μελισσίων και Νέας Πεντέλης κ.κ. Γεώργιος Βορέας και Μανώλης Μιχελακάκης αντίστοιχα, η Τοπική Σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων  κα Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑ κ. Νικόλαος Τόλιος, η Αντιπρόεδρος της Β΄ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Χρυσούλα Μπάμπου και εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων.

 

Το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πεντέλης, όπως κάνει κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργάνωσε υπό την αιγίδα του Επίτιμου Προέδρου του και Δημάρχου Πεντέλης κου Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη την Ετήσια Ημέρα Χορηγίας – Εθελοντισμού – Αλληλεγγύης και  Εργαζομένων, χθες Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γυμνασίου-Λυκείου Νέας Πεντέλης.

Στην εκδήλωση, εκτός του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου – Καψάλη, παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι των χορηγών της, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ Βλάσσης Σιώμος, εκπρόσωποι της ΕΛΑΣ, του Πυροσβεστικού Σώματος και δημότες.

Να σημειώσουμε ότι η εκδήλωση στηρίχθηκε αποκλειστικά από τις ευγενικές χορηγίες των συμπολιτών χορηγών.

Η εκδήλωση όπως την κατέγραψε με την κάμερά της η «Θ»

.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα